Page 1 of 1

Trevlig sommar alla forumvänner

Posted: Fri Jun 27, 2008 8:12 pm
by Zello
Hej på er alla glada Joomlare.

Det märks att det är sommar och semester på forumet.

Hur då?

Jo, det ploppar upp svar på en massa gamla trådar. Det är inget fel på det i och för sig och jag är inte morderator som ska peka med hela handen. Men en liten önskan är att vi alla är lite försiktiga/restriktiva med att starta om 6 månader gamla trådar eftersom de med all säkerhet är lösta eller "nedlagda" för länge sedan. Att vi alla är ganska dåliga med att sätta trådar som lösta vet vi redan så ta en liten koll på datumet innan du skriver ett svar på inlägget.

Jag önskar alla Joomlare i Sverige *) en riktig skön sommar (på onsdag kommer värmen!!)
*) Eller som skriver på detta forum ändå. Det finns en och annan norrman (kanske i exil) har jag märkt. :)

Re: Trevlig sommar alla forumvänner

Posted: Mon Jun 30, 2008 9:28 pm
by vendelberg
Hej
Jag önskar er alla en bättre sommar än det regn som är här över Uppland. Som alla nog märkt har aktiviteten här i forumet sjunkit markant. Vad det beror på är det nog ingen som kan förklara.

Det kanske finns svar redan i våra gamla trådar. Joomla idag är ju så mycket lättare att använda än när den först lanserades 2005...oj vad tiden går.

Numera finns ju så många tutorials och hjälptexter att tillgå. Det var inte alltid bättre på den gamla tiden ;)

//Mia

Re: Trevlig sommar alla forumvänner

Posted: Fri Jul 04, 2008 11:11 am
by felham
Jag har haft lite tid över, så har nog gjort mig skyldig till att svara på gamla trådar. Vissa fördelar kan det ju dock ha - om någon får samma problem, så hittar den personen som bäst en obesvarad tråd om man inte skulle besvarat obesvarade trådar. Så svaret kan ju komma till nytta för fler än den som frågade från början...