Timanställd webbprogrammerare sökes Stockholm

Forum för att diskutera off topic och frågor som inte hör hemma i de andra forumen.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
astor
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Thu Feb 16, 2006 7:30 pm

Timanställd webbprogrammerare sökes Stockholm

Post by astor » Thu Feb 16, 2006 7:57 pm

Mitt företag som ligger i Stockholm ska byta ur vår 3 år gamla webbsida och vi söker därför en person för timanställning under c:a en månad med start inom kort. Webbsidan består av ett 30-tal sidor med mestadels statiskt innehåll. Vi är marknadsledande inom vår nisch, det är därför viktigt att sidan får ett professionellt utseende.

Vi har funderat på Joomla, men även andra alternativ kan väljas. Vi kommer att ha hjälp av en AD som väljer färger och gör skisser i Photoshop över hur webbsidan ska se ut. Du kommer jobba tillsammans med AD och innehållsansvariga.

Vi har identifierat några övergripande krav:
- Diskussionsforum,  t ex joomlaboard
- Nyhetsbrev där våra besökare kan prenumerera på minst två olika nyhetsbrev. Vi har behov av att kunna komponera nyhetsbrev i html där nyhetsbrevet delvis ska bestå av text som aldrig ändras och delvis av text som vi ändrar varje gång. Vi vill kunna mäta resultatet av nyhetsbrevet t ex med statistik över antal klick.
- Liten webbshop.
- Docman eller liknande
- Det är viktigt att besökarna bara behöver logga in en gång för att komma åt alla funktioner på webben. 
- Det är viktigt att besökarna inte upplever några problem med prestandan.

Du behöver ha kunskap om dessa eller andra likvärdiga komponenter. Du måste kunna PHP, MySQL, HTML och CSS bra, det är ett plus om du är bra på bildbehandling. Hela webben ska vara på svenska. 

Som person måste du vara självgående eftersom vi inte har några andra PHP-utvecklare. Däremot har vi andra utvecklare på företaget.

Skicka mig ett private message!

 
 
Locked

Return to “Diverse (off topic)”