[Löst] Konstigt joomla-problem

Forum för att diskutera off topic och frågor som inte hör hemma i de andra forumen.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
anth
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 262
Joined: Sun Jan 04, 2009 9:52 pm

[Löst] Konstigt joomla-problem

Post by anth » Fri Jan 27, 2012 6:14 am

Halloj alla! Long time, no see.
För någon dag sedan installerade jag senaste joomla. Jag gjorde en nyinstallation eftersom den gamla sajten var joomla 1.5.
Först flyttade jag den gamla sajten till en underkatalog. Sedan skapade jag en ny databas och gjorde en nyinstallation av j250. Sedan går jag in i backend för att skapa en ny användare och avaktivera admin. Och nu börjar problemen:
Det går alldeles utmärkt att surfa runt i backend som admin, men jag får inte göra någonting:
- inte skapa nya användare
- inte skapa nya artiklar-
- inte ändra inställningar för admin
Jag får inte göra någonting - men jag kan se allt.

Någon som vet vad som kan ha gått snett?
(jag är ganska säker på att detta problem INTE har med j250 att göra, men jag tar emot alla tips i min felsökningsjakt)
Last edited by anth on Fri Jan 27, 2012 9:04 am, edited 1 time in total.
/anth

 
anth
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 262
Joined: Sun Jan 04, 2009 9:52 pm

Re: Konstigt joomla-problem

Post by anth » Fri Jan 27, 2012 7:15 am

Problemet löst, men lösningen gav upphov till nya frågor.
Allt fungerade när jag bytte läsare från FF till Chrome.
Finns det några kända issues med joomla och FF9?
/anth

anth
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 262
Joined: Sun Jan 04, 2009 9:52 pm

Re: Konstigt joomla-problem

Post by anth » Fri Jan 27, 2012 9:03 am

Hm, på jobbet fungerar FF9 alldeles utmärkt.
Låter som om det är dags att göra något åt hemdatorn. :)
/anth

EE Photo
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1858
Joined: Mon Dec 14, 2009 4:17 pm

Re: [Löst] Konstigt joomla-problem

Post by EE Photo » Fri Jan 27, 2012 2:29 pm

Är det Joomla 2.5 du kör? och du kan inte spara saker när du använder Firefox 9? Det händer alltså inget när du klickar på spara?
Besök gärna min webbplats: http://www.fotoforalla.se/

anth
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 262
Joined: Sun Jan 04, 2009 9:52 pm

Re: [Löst] Konstigt joomla-problem

Post by anth » Fri Jan 27, 2012 2:38 pm

EE Photo wrote:Är det Joomla 2.5 du kör? och du kan inte spara saker när du använder Firefox 9? Det händer alltså inget när du klickar på spara?
Helt rätt - men det visade sig att det bara är på en enda dator, så jag antar att jag ska leta efter felet på den datorn och inte på sajten.
Och skulle det inte gå kan jag använda andra läsare, t.ex. Chrome, för att komma runt problemet.
/anth

 

Locked

Return to “Diverse (off topic)”