Problem med Joomla med Comhem

Forum för att diskutera off topic och frågor som inte hör hemma i de andra forumen.

Moderators: chrille, Zello

Forum rules
Forumregler
TheJohansson
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Mon Jan 06, 2014 1:43 pm

Problem med Joomla med Comhem

Postby TheJohansson » Sun Sep 21, 2014 10:31 am

Hej!

Skaffade Joomla för en tid sedan och började med installation via webbhotell Loopia.
Jag har ett märkligt problem.
Jag kan logga in och ändra/ lägga till men !!! inte "spara" mina ändringar
kan därför inte bygga något via Comhem´s nät.
För att för huvudtaget kunna arbeta med min tänkta sight är jag tvungen att bygga
via mitt mobil "3-abonnemang" . Har då mobilen som accesspunkt till min laptop.
Jag kan tyvärr inte att jobba via laptopen. Allt material finns på min stationära dator.

Har varit i kontakt flera ggr med supporten på comhem men dom verkar inte
logga vad dom olika operatörerna gör. För jag måste tyvärr själv ringa upp varenda gång jag vill
veta vad som händer, men då måste jag upprepa hela historien igen.
Där 9/10 säger " starta om modemet så löser det sig " men där 1/10 som kan lite mer
har diverse idéer. Men jag verkar inte komma längre.

Har fått veta så pass mycket att dom har identifierat felet men har ingen lösning.
Felet verkar ligga i Comhems egna nät kodning, som på något sätt stör ut "spara" funktionen ??

Är det fler som bygger via Comhem. Hur gör isf ni.

TheJohansson

User avatar
sweup
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 885
Joined: Tue Dec 02, 2008 1:22 pm
Contact:

Re: Problem med Joomla med Comhem

Postby sweup » Fri Oct 03, 2014 2:01 pm

Antar att du testat med en annan webbläsare? Om du har gjort det skulle jag lägga upp en testsida och se om man får samma problem med den.
http://www.joomlasverige.se
Översättningar av tillägg, intervjuer och mer
..
http://www.begravningsportalen.se - Allt om begravning, sorg och gemenskap

User avatar
sgagner
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1195
Joined: Wed Sep 27, 2006 8:40 pm
Location: Norrköping, Sweden
Contact:

Re: Problem med Joomla med Comhem

Postby sgagner » Fri Oct 03, 2014 2:24 pm

Har du detta problem enbart via Comhem och har du i så fall testat via någon annan anslutning?

Min första tanke var annars att du inte hade lagt till alla rättigheter till databasens användare på Loopia. Detta är en liten luring i deras kontrollpanel. Gå in och kolla att användarens har ALLA rättigheter i databasen du satt upp till Joomla.
Stefan Gagner, Web8 Universal - http://www.mei-ya.se
Coordinator of Swedish Joomla Translator group.
We make the impossible while you wait. Wonders may take a little longer.

TheJohansson
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Mon Jan 06, 2014 1:43 pm

Re: Problem med Joomla med Comhem

Postby TheJohansson » Fri Oct 03, 2014 3:15 pm

Jag har testat olika webbläsare.
Sitter tyvärr i ett "comhem-hus" kan inte byta leverantör.

Kan dock redigera via 3, då har jag min mobil som accespunkt till en laptop.
Däremot har jag svårt att jobba med min laptop. Alla program finns inte på den.

Kursledaren på mitt mentorprogram utbrast "så comhem hindrar nyföretagande"
Jag kunde inte annat än instämma i den frågan. För någon vidare hjälp får jag inte där.


Return to “Diverse (off topic)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest