Joomla 1.5 - layout problem - $pageNav->getListFooter()

Locked
User avatar
H13
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1483
Joined: Sun Dec 10, 2006 6:39 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Joomla 1.5 - layout problem - $pageNav->getListFooter()

Post by H13 » Wed Jan 10, 2007 10:02 pm

I have problem with layout in my component.

The $pageNav->getListFooter(); produces different output each time (Data aren't in one row). See enclosed picture. Can somebody help me? Thank you.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by H13 on Wed Jan 10, 2007 10:07 pm, edited 1 time in total.
- Phoca Gallery - powerful image gallery - http://www.phoca.cz/phocagallery/
- Phoca Restaurant Menu - http://www.phoca.cz/restaurantmenudemo/
- Phoca Cart - e-commerce platform for Joomla!
- Phoca Download - download manager for Joomla!

User avatar
nicholai
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 293
Joined: Sun Jun 11, 2006 10:29 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: Joomla 1.5 - layout problem - $pageNav->getListFooter()

Post by nicholai » Thu Jan 11, 2007 8:33 am

In all the J!'s components there is not problem.
It seems to happen by a custom build component.

H13. Can you please give the piece of code you're using?

I have a similiar problem. I use the following code:

Code: Select all

<td colspan="5" class="sectiontablefooter" align="center">
    <?php echo $this->pageNav->getPagesLinks(); ?>
</td>
Using the following code makes the backend work, but breaks the frontend

Code: Select all

<td colspan="5" class="sectiontablefooter" align="center">
    <div class="pagination"><?php echo $this->pageNav->getPagesLinks(); ?></div>
</td>
:pop
Founder and Lead developer of JAM (http://joomladev.org)
JAM is the first J!1.5 only component using AJAX!

User avatar
H13
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1483
Joined: Sun Dec 10, 2006 6:39 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Joomla 1.5 - layout problem - $pageNav->getListFooter()

Post by H13 » Thu Jan 11, 2007 12:16 pm

Hi,

I use this code:

Code: Select all

<tfoot>
  <tr>
      <td colspan="9"><?php echo $pageNav->getListFooter(); ?></td>
  </tr>
</tfoot>
$pageNav:

Code: Select all

JPagination Object ( [limitstart] => 0 [limit] => 20 [total] => 3 
[_link] => http://localhost/joomla/administrator/index.php?option=... 
[_viewall] => 1 [pages.total] => 1 [pages.current] => 1 [pages.start] => 1 [pages.stop] => 1 )
- Phoca Gallery - powerful image gallery - http://www.phoca.cz/phocagallery/
- Phoca Restaurant Menu - http://www.phoca.cz/restaurantmenudemo/
- Phoca Cart - e-commerce platform for Joomla!
- Phoca Download - download manager for Joomla!

User avatar
CoolAcid
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 786
Joined: Wed Nov 08, 2006 1:45 am
Location: Ontario, Canada
Contact:

Re: Joomla 1.5 - layout problem - $pageNav->getListFooter()

Post by CoolAcid » Sat Feb 03, 2007 12:19 am

Since this is related to a Custom component and not J! Core I'll move this to 3rd party.
Thank you for calling the GOD department. What Now?
- My Blog: http://www.coolacid.net

User avatar
H13
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1483
Joined: Sun Dec 10, 2006 6:39 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Re: Joomla 1.5 - layout problem - $pageNav->getListFooter()

Post by H13 » Sat Feb 03, 2007 3:26 pm

This is not problem of one custom component. I have this problem in all components they use this layout. e.g. Article Manager - com_content (see picture)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Phoca Gallery - powerful image gallery - http://www.phoca.cz/phocagallery/
- Phoca Restaurant Menu - http://www.phoca.cz/restaurantmenudemo/
- Phoca Cart - e-commerce platform for Joomla!
- Phoca Download - download manager for Joomla!


Locked

Return to “Third Party Testing for Joomla! 1.5”