Template not working

Locked
User avatar
Tonie
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 16584
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:13 am

Template not working

Post by Tonie » Thu Feb 23, 2006 8:33 pm

Mmm, can't really get my own template working at the moment, I get the following error:

Error: No input to read has been passed. in D:\Web\alpha\libraries\pattemplate\patTemplate.php on line 1060
Details:
Call stack
# Function Location
1 JDocumentHTML->parse() D:\Web\alpha\index.php:165
2 JDocument->parse() D:\Web\alpha\libraries\joomla\document\document\html.php:326
3 patTemplate->readTemplatesFromInput() D:\Web\alpha\libraries\joomla\document\document.php:448
4 patErrorManager->raiseError() D:\Web\alpha\libraries\pattemplate\patTemplate.php:1060
5 patErrorManager->raise() D:\Web\alpha\libraries\pattemplate\patErrorManager.php:122
6 patError->__construct() D:\Web\alpha\libraries\pattemplate\patErrorManager.php:200
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Jinx
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6569
Joined: Fri Aug 12, 2005 12:47 am
Contact:

Re: Template not working

Post by Jinx » Thu Mar 09, 2006 12:04 am

This should be fixed on SVN, can u check ?
Johan Janssens - Joomla Co-Founder, Lead Developer of Joomla 1.5

http://www.joomlatools.com - Joomla extensions that just work

User avatar
Tonie
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 16584
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:13 am

Re: Template not working

Post by Tonie » Thu Mar 09, 2006 7:01 pm

Cool, I now get to see the template. Just a few warnings now, but content is displayed.

Do get following warnings above the template:

Notice: Trying to get property of non-object in D:\Web\alpha\libraries\joomla\document\module\renderer\Module.php on line 58

Notice: Trying to get property of non-object in D:\Web\alpha\libraries\joomla\document\module\renderer\Module.php on line 62

Notice: Trying to get property of non-object in D:\Web\alpha\libraries\joomla\document\module\renderer\Module.php on line 65

Notice: Trying to get property of non-object in D:\Web\alpha\libraries\joomla\document\module\renderer\Module.php on line 65

Notice: Trying to get property of non-object in D:\Web\alpha\libraries\joomla\document\module\renderer\Module.php on line 68

Get the following in the mainbody section:

Notice: Trying to get property of non-object in D:\Web\alpha\includes\template.html.php on line 100

Notice: Trying to get property of non-object in D:\Web\alpha\includes\template.html.php on line 112

User avatar
Jinx
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6569
Joined: Fri Aug 12, 2005 12:47 am
Contact:

Re: Template not working

Post by Jinx » Thu Mar 09, 2006 10:14 pm

Could u attach the template ? I can't replicate the error.
Johan Janssens - Joomla Co-Founder, Lead Developer of Joomla 1.5

http://www.joomlatools.com - Joomla extensions that just work

User avatar
Tonie
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 16584
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:13 am

Re: Template not working

Post by Tonie » Thu Mar 09, 2006 10:43 pm

Here it is, title image is out now. Otherwise it would be over 100K.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

kareema
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Wed Apr 12, 2006 3:19 am

Re: Template not working

Post by kareema » Wed Apr 12, 2006 3:35 am

hi, i have the same problem with template but i dunno what is SVN??i'm a newbies... :(

User avatar
Sergey Romanov
I've been banned!
Posts: 279
Joined: Thu Dec 01, 2005 11:32 am
Location: Kyrgyzstan
Contact:

Re: Template not working

Post by Sergey Romanov » Wed Oct 18, 2006 11:49 am

kareema wrote: hi, i have the same problem with template but i dunno what is SVN??i'm a newbies... :(
http://forum.joomla.org/index.php/topic,28209.0.html


Locked

Return to “Third Party Testing for Joomla! 1.5”