Page 1 of 1

[Resolved] Article #0

Posted: Sat Dec 01, 2007 7:16 pm
by jahiblack
Greetings,

I am having a problem with some of my article links (not all of them) ... on some links I get a 404 error saying that Article #0 was not found.

I am running:

Joomla 1.5:  12/01/07 Nightly Build
Operating System :  Linux
Apache Version: 1.3.33 (Unix)
Perl Version: 5.8.4
PHP Version: 4.3.11

I do not have SEF links enabled.
I do have legacy mode enable.

Help Please ......

Re: Article #0

Posted: Sun Dec 02, 2007 4:01 am
by mcsmom
Can you please paste the actual link that generates the error page?

Is this always or just when you try to logiin?

Re: Article #0

Posted: Sun Dec 02, 2007 4:23 am
by jahiblack
mcsmom wrote: Can you please paste the actual link that generates the error page?

Is this always or just when you try to logiin?
Here is one of the links:

http://kaotik-alkhemy.com/index.php?Ite ... om_content

and it wasn't happen when i tried to login but now its doing it

Re: Article #0

Posted: Sun Dec 02, 2007 10:09 am
by diri
Tried it and confirm the problem. I have similar problems with more templates from contest (overview works, choosing article gives 404).

I'm fighting against some "undefined" behaviour with some own templates for myself (should pre-prepare several customer sites). J!15 code must become more mature I fear - it takes very much time to adopt on every day changes.

Re: Article #0

Posted: Sun Dec 02, 2007 11:58 am
by mcsmom
For some reason the id= parameter is missing. It is the same issue as in the login and logout modules not working.

Re: Article #0

Posted: Fri Jun 13, 2008 2:20 pm
by jimijon
I am getting this problem on a few articles...

What is causing this ? Is there a solution?

Running j1.5.3

Thanks

Re: Article #0

Posted: Fri Jun 13, 2008 2:48 pm
by mcsmom
whoa I think that was solved in December.

Can you go back through and explain exactly how to reproduce the issue you are having?

Also make sure to do the jts to show your environment.

Adding Link to JTS

http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=428&t=272481

Re: Article #0

Posted: Fri Jun 13, 2008 3:51 pm
by jimijon
Problem Description:
Getting a 404 error on some stories,,,, no matter how many times I delete them and re-enter.

Log/Error Message:
[quote]Article #0 not found[/quote]


Diagnostic Information
Joomla! Version: Joomla! 1.5.3 Production/Stable [ Vahi ] 22-April-2008 22:00 GMT
configuration.php: Writable (Mode: 777 ) | RG_EMULATION: N/A
Architecture/Platform: Darwin 8.11.1 ( i386) | Web Server: Apache/1.3.41 (Darwin) PHP/5.2.0 mod_jk/1.2.6 DAV/1.0.3 mod_ssl/2.8.31 OpenSSL/0.9.7l ( www.exhibitorsdaily.com ) | PHP Version: 5.2.0
PHP Requirements: register_globals: Disabled | magic_quotes_gpc: Enabled | safe_mode: Disabled | MySQL Support: Yes | XML Support: Yes | zlib Support: Yes
mbstring Support (1.5): Yes | iconv Support (1.5): Yes | save.session_path: Not Writable[color] | Max.Execution Time: 320 seconds | File Uploads: Enabled
MySQL Version: 5.1.12-beta-log ( Localhost via UNIX socket )

Extended Information:
SEF: Enabled (without ReWrite) | FTP Layer: Enabled | htaccess: Not Implemented
PHP/suExec: User and Web Server accounts are not the same. (PHP/suExec probably not installed)
PHP Environment: API: apache | MySQLi: Yes | Max. Memory: 24M | Max. Upload Size: 18M | Max. Post Size: 8M | Max. Input Time: 120 | Zend Version: 2.2.0
Disabled Functions:
MySQL Client: 5.0.24a ( latin1 )

Re: Article #0

Posted: Fri Jun 13, 2008 3:53 pm
by ircmaxell
Could you provide a link?

Re: Article #0

Posted: Fri Jun 13, 2008 4:01 pm
by jimijon

Re: Article #0

Posted: Sun Jun 15, 2008 4:56 pm
by jimijon
Anyone?

What do I do to debug this. I have deleted and typed the story in mulitple times but it won't show it. Is it the title? The body content? I am not embedding anything?

help, please.

Re: Article #0

Posted: Sun Jun 15, 2008 8:25 pm
by mcsmom
Okay, you're
1. Positive it is published
2. Positive it is set to public

Right?

Re: Article #0

Posted: Sun Jun 15, 2008 8:39 pm
by jimijon
Absolutely...

This has happened before in fact.

It is so very weird... It shows up at the top of Features... but when you click the title bam.... 404 error.

Something to do with the title? I did notice I had another article that started with the same word.

- j -

Re: Article #0

Posted: Mon Jun 16, 2008 9:50 am
by mcsmom
Oh that's odd. Do you have any apostrophes or slashes etc in your title?

And you have livesite set in your configuration.php file?

Also, if you add a new article ahead of that one, does it work then?

update:

Ok I do notice that that there is a new article now and it works. I also noticed that this is the only article on the page that does not have a readmore link. If you add a read more is that link generated correctly?

Did you set any article level parameters?

Re: Article #0

Posted: Mon Jun 16, 2008 11:48 am
by jimijon
I have deleted and typed in the story. I have eliminated any suspicious characters.

I got read of the read-more link and put all the content in the intro section as otherwise they would just get the 404 error. And yes, we have been able to enter articles afterwards, etc.

This happened with another article about a month ago. There has to be something?

This is driving us a bit crazy.

Re: Article #0

Posted: Mon Jun 16, 2008 12:15 pm
by Robin
Hi,

It might help if one of us can get a super admin account, to have a look in the back end. If you want me to have a look, send the login details through a private message.

Re: Article #0

Posted: Mon Jun 16, 2008 1:54 pm
by Robin
Thanks for the access jimijon,

Seems like when I disable Advanced SEF, the link starts to work. What about using core sef and mod rewrite?

I've also seen some posts in the Q&T forum about problems with cache and you seem to use memcache. Might be worth a check to disable that.

Re: [Resolved] Article #0

Posted: Mon Jun 16, 2008 2:28 pm
by ircmaxell
As this is not a core issue, moving to resolved.

Re: [Resolved] Article #0

Posted: Tue Jun 17, 2008 11:06 am
by Robin
I was helping out jimijon a bit on the issue. It was definitely related to Advanced SEF. On the Advanced SEF site he found a FAQ about A and aa characters getting replaced which he had in his title/alias. Adjusting that fixed his issue.