Page 1 of 1

[FIXED]com_search gives an error under Beez template

Posted: Thu Jan 03, 2008 1:51 am
by rufuz
Using beez template (and only) search component gives me an error if the search string is blank or if I call it from a menu - it says only "error" in the top of the page under the title of page. But the same page render and  works fine.

bye

ricc.

Re: com_search gives an error under Beez template

Posted: Thu Jan 03, 2008 9:24 am
by pvh123
Not very much to go on. Can you at least tell us which build you are using?
Any interesting information in the rendered html code of the page?
What happens when you use the default RC4 template?

Re: com_search gives an error under Beez template

Posted: Thu Jan 03, 2008 9:48 am
by L_Treff
Hi,

I can confirm the issue with latest SVN build 9832 and earlier build 9758.

If the search string is empty, the default template (milkyway) gives the info: Total of 0 results found.

Such an info is not given by the Beez template.

Re: com_search gives an error under Beez template

Posted: Thu Jan 03, 2008 10:35 am
by pvh123
Thanks. This means that the "Beez" devs must do some investigation.
This is therefore not a Joomla problem and can be closed.

Re: com_search gives an error under Beez template

Posted: Thu Jan 03, 2008 12:45 pm
by rufuz
pvh123 wrote: Not very much to go on. Can you at least tell us which build you are using?
Pietr, the build is the 9784... quite the lastest I could test and post yesterday.
pvh123 wrote:
What happens when you use the default RC4 template?
if you read better my post you'll have the answer  ;)

bye

ricc.

Re: com_search gives an error under Beez template

Posted: Thu Jan 03, 2008 2:36 pm
by pvh123
And again very  :-[ :-[ :-[

Too quick of the mark this morning.

Re: com_search gives an error under Beez template

Posted: Thu Jan 03, 2008 4:50 pm
by mihu
Fixed in svn9837
Could you please verify?

Thanks,

Re: [FIXED]com_search gives an error under Beez template

Posted: Fri Jan 04, 2008 2:25 pm
by rufuz
svn 9840

confirmed, fixed

Re: [FIXED]com_search gives an error under Beez template

Posted: Fri Jan 04, 2008 2:57 pm
by Tonie
Moving to resolved.