[SOLVED]svn9840: "Invalid Token" message if trying to loggin on unpublished site

Locked
User avatar
3wP
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 261
Joined: Mon May 14, 2007 6:29 pm
Location: Norway

[SOLVED]svn9840: "Invalid Token" message if trying to loggin on unpublished site

Post by 3wP » Fri Jan 04, 2008 8:37 pm

Hi

Just uploaded the latest svn files from the latest nightly build available (9840) --> and upgraded that to svn9859 in order to see if that fixed any - but it didnt.

Here is my problem:

If i go to the backend i can logg in and have no troubles with anything - and i the site is set to offline.

if i go to the frontend
and then try to logg in to my unpublished site: i cant logg in and only get a message/page saying: Invalid Token

If i refresh the site, it acts like i have made a search and tells me that: the page you are trying to view contains POSTDATA. If you resend the data bla bla bla bla....
But i don't get logged in to see the frontend

If i publish the site = the site is live and fine - and i can logg in without problems...and i can see the frontend if i publish the site in the backend after first logging in with the site live...

Now, i have tried to make shure all files where uploaded correctly when i did the upgrade - but i may have made a bummer for shure so i want to ask if someone can try to replicate this error on the svn i am talking about here..

System info:
PHP Built on:  SunOS uw01.fastname.no 5.10 Generic_118855-15 i86pc
Database Version: 4.1.18
Database Collation: utf8_general_ci
PHP Version: 5.1.4
Web Server: Apache/2.0.58 (Unix) DAV/2 mod_ssl/2.0.58 OpenSSL/0.9.7d PHP/5.1.4
Web Server to PHP interface: cgi
Joomla! Version: Joomla! 1.5.0 Production/Stable [ Karibu ] 19-December-2007 19:00 GMT
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11
Last edited by 3wP on Sat Jan 05, 2008 2:18 pm, edited 1 time in total.

 
User avatar
masterchief
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2316
Joined: Fri Aug 12, 2005 2:45 am
Location: Brisbane, Australia
Contact:

Re: svn9840: "Invalid Token" message if trying to logg in on unpublished site

Post by masterchief » Sat Jan 05, 2008 11:39 am

Fixed in SVN now.  Thanks for the report - missed that particular page.
Andrew Eddie - Tweet @AndrewEddie
<><
http://eddify.me
http://www.kiva.org/team/joomla - Got Joomla for free? Pay it forward and help fight poverty.

User avatar
3wP
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 261
Joined: Mon May 14, 2007 6:29 pm
Location: Norway

Re: svn9840: "Invalid Token" message if trying to logg in on unpublished site

Post by 3wP » Sat Jan 05, 2008 12:59 pm

My pleasure chief :)

This is now a solved issue...mark it and send it to it's correct location - those with the power to do it..
Last edited by 3wP on Sat Jan 05, 2008 1:01 pm, edited 1 time in total.

 

Locked

Return to “Q&T 1.5.x Resolved”