route.php on line 106 when viewing content

Locked
ccgr
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 70
Joined: Thu May 15, 2008 2:58 pm

route.php on line 106 when viewing content

Post by ccgr » Thu May 15, 2008 3:12 pm

Hello there!

I'm working on migrating my site from 1.0.15 to 1.5.3. I ran the migration script and have removed many modules and components from the imported site. I'm trying to go 1.5. native whenever possible.

Here's what I'm running

MySQL client version: 5.0.32
Apache/2.2.3
PHP Version 5.2.0-8+etch10
SEF is off (I can't see my content with it enabled)
I have tried multiple templates without any luck

This is what I get on top when a review is accessed


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /components/com_content/helpers/route.php on line 106

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /components/com_content/helpers/route.php on line 106

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /components/com_content/helpers/route.php on line 106

my joomla 1.0.15 site http://www.ccgr.org
my joomla 1.5.3 site http://beta.ccgr.org

tomshiii
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Fri May 16, 2008 8:24 am

Re: route.php on line 106 when viewing content

Post by tomshiii » Fri May 16, 2008 8:34 am

hi,

I have exactly the same problem running on 1.5.3 stable.

I am using an external link pointing to
index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=2
and I am getting the following error message (3 times):
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in <path to components>/components/com_content/helpers/route.php on line 106
when I change the menu item to internal link / article / default layout everything works fine, though it's the same url
I am using the external link to add a color parameter to the link to provide my client with different color schemes per menu item.

any help is highly appreciated,
cheers, thomas.

ccgr
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 70
Joined: Thu May 15, 2008 2:58 pm

Re: route.php on line 106 when viewing content

Post by ccgr » Fri May 16, 2008 12:46 pm

as it turns out...my reviews link was an internal link associated with nothing and once I fixed it, the errors went away :)

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: route.php on line 106 when viewing content

Post by Robin » Fri May 16, 2008 12:48 pm

ccgr wrote:as it turns out...my reviews link was an internal link associated with nothing and once I fixed it, the errors went away :)
Mod note; moving to resolved


Locked

Return to “Q&T 1.5.x Resolved”