[CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Confirmed bugs that have been Fixed - Joomla 1.0.x



[New Threads cannot be started in this forum]
Locked
User avatar
greenarrow
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 196
Joined: Fri Aug 24, 2007 5:02 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by greenarrow » Fri Jan 04, 2008 4:25 am

:) :) :) :) Thank Bro Thank You Very Much. I Got it

User avatar
greenarrow
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 196
Joined: Fri Aug 24, 2007 5:02 am

DOWNLOAD HOTFIX FOR JOOMLA - Also for eXtplorer component

Post by greenarrow » Fri Jan 04, 2008 4:33 am

:) THE eXtplorer COMPONENT FOR JOOMLA HOT FIX PROBLEM IS SLOVED. DOWNLOAD IT FROM THE FOLLOWING LINK.

ALSO READ THE INSTALLATION DETAILS THERE


DOWNLOAD HOTFIX FOR JOOMLA : http://forum.joomla.org/index.php/topic ... #msg943504




HOW TO INSTALL HOTFIX FOR JOOMLA :

The first file is index.php should replace administrator/index.php and joomla.php should replace includes/joomla.php  When you put these files in place, you will probably get logged out but once you get logged back in, the problem will hopefully be fixed.  Please do not test this on live sites though, I cannot guarantee that it works as I am working on a laptop and only have one environment to test against.

By : RobS
Development Workgroup
Joomla! Hero.




DOWNLOAD eXtplorer component : http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/

:pop :pop :pop :pop :pop :pop :pop :)
Last edited by greenarrow on Fri Jan 04, 2008 6:09 am, edited 1 time in total.

User avatar
greenarrow
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 196
Joined: Fri Aug 24, 2007 5:02 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by greenarrow » Fri Jan 04, 2008 5:49 am

I have the same problem when i try to login first time after install hotfix . i load my browser again and try,  it give me the access.  :)

HOTFIX IS WORKING FINE.
Last edited by greenarrow on Fri Jan 04, 2008 6:11 am, edited 1 time in total.

Trank
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Sep 25, 2007 10:55 am

Re: [UNDER REVIEW] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by Trank » Sat Jan 05, 2008 8:52 am

RobS wrote: Hi all,

I'm sorry that I have taken so long to get back here but I have just been really busy and dealing with life.  I went through and tried to rework the problem so it doesn't have this problem and I think I found a way to deal with it that it is just as secure and possibly faster than the previous fix that was made.  I have attached a zip file to this post with two files in it.  The first file is index.php should replace administrator/index.php and joomla.php should replace includes/joomla.php  When you put these files in place, you will probably get logged out but once you get logged back in, the problem will hopefully be fixed.  Please do not test this on live sites though, I cannot guarantee that it works as I am working on a laptop and only have one environment to test against.
Well, after I patched that two files, I got event worse situation.  :(
There isn't any logging interface any more, and I got the following message:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, support@supportwebsite.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.33 Server at educational-dev.blisswisdom.org Port 80

deomurari
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 27
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:16 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by deomurari » Sun Jan 06, 2008 9:22 pm

Dear Friends.....


  While trying to install eXtplorer I tried to install Robs patch...And screwed up my whole site....
Then I had restored the original files from my backup.....But now I can get in to backend....But in frontend I'm getting "The page isn't redirecting properly" error.

For SEF I'm using latest version of SH404SEF
Details is given below:

Joomla! Register Globals Emulation:  OFF 
Register Globals: ON
Magic Quotes: ON
Safe Mode: OFF
File Uploads: ON
Session auto start: OFF
Session save path: /tmp
Short Open Tags: ON
Output Buffering: OFF
Open basedir: none
Display Errors: ON
XML enabled: Yes
Zlib enabled: Yes
Disabled Functions: dl

PHP built On:  Linux mach1.websitewelcome.com 2.6.22_hg_grsec_pax #45 SMP Thu Dec 6 03:29:19 CST 2007 i686
Database Version: 4.1.22-standard
PHP Version: 4.4.4
Web Server: Apache/1.3.37 (Unix) mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635.SR1.2 mod_ssl/2.8.28 OpenSSL/0.9.7a PHP-CGI/0.1b
WebServer to PHP interface: cgi

My .htaccess

##

# @version $Id: htaccess.txt 5975 2006-12-11 01:26:33Z robs $

# @package Joomla

# @copyright Copyright (C) 2005 Open Source Matters. All rights reserved.

# @license http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html GNU/GPL

# Joomla! is Free Software




order allow,deny

deny from all




Options +FollowSymLinks



#

#  mod_rewrite in use


RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^waders.in [NC]

RewriteRule ^(.*)$ http://www.waders.in/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{REQUEST_METHOD} ^(TRACE|TRACK)

RewriteRule .* – [F]


#  Uncomment following line if your webserver's URL

#  is not directly related to physical file paths.

#  Update Your Joomla!/MamboDirectory (just / for root)


RewriteBase /site

########## Begin - Joomla! core SEF Section

############# Use this section if using ONLY Joomla! core SEF

## ALL (RewriteCond) lines in this section are only required if you actually

## have directories named 'content' or 'component' on your server

## If you do not have directories with these names, comment them out.

#

#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

#RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##

#RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$  [NC]

#RewriteRule ^(content/|component/) index.php

#

########## End - Joomla! core SEF Section





########## Begin - 3rd Party SEF Section

############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc

#

RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##

RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$  [NC]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule (.*) index.php

#

########## End - 3rd Party SEF Section

# Only if you use PHP





php_flag zlib.output_compression On

php_value zlib.output_compression_level 8

php_value memory_limit 60M

php_flag register_globals off

php_value max_execution_time 80

php_value upload_max_filesize 16777216

php_value post_max_size 16777216

php_value max_input_time 90








# Block out any script trying to set a mosConfig value through the URL

RewriteCond %{QUERY_STRING} mosConfig_[a-zA-Z_]{1,21}(=|\%3D) [OR]

# Block out any script trying to base64_encode crap to send via URL

RewriteCond %{QUERY_STRING} base64_encode.*\(.*\) [OR]

# Block out any script that includes a tag in URL

RewriteCond %{QUERY_STRING} (\|%3E) [NC,OR]

# Block out any script trying to set a PHP GLOBALS variable via URL

RewriteCond %{QUERY_STRING} GLOBALS(=|\[|\%[0-9A-Z]{0,2}) [OR]

# Block out any script trying to modify a _REQUEST variable via URL

RewriteCond %{QUERY_STRING} _REQUEST(=|\[|\%[0-9A-Z]{0,2})

# Send all blocked request to homepage with 403 Forbidden error!

RewriteRule ^(.*)$ index.php [F,L]

#

########## End - Rewrite rules to block out some common exploits

roncioffi
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Sat Apr 21, 2007 3:16 am
Contact:

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by roncioffi » Mon Jan 07, 2008 1:04 am

I tried the fix.zip but it put "Warning" text at the top of all my pages. Unfortunately, I did not copy this warnings but they related to index.php and joomla.php.

This is how I installed the fix:

I put index.php in my root folder.
I put joomla.php in the includes folder.

Is this correct?

Any help would be appreciated. Thx.

thediva
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Sat Jun 24, 2006 4:18 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by thediva » Mon Jan 07, 2008 10:17 pm

Hello. We've installed the patch and it's not working for us. We can log in on the backend, but if we click on any of the menus or compnnents, we are kicked out back to the first log in screen. You can only do so much from the front end.

An suggestions would be helpful

russian
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Tue Jan 08, 2008 8:43 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by russian » Wed Jan 09, 2008 2:51 am

I applyed the patch... And it seemed to work at first, later today came back in and same thing.. logs me out on every excecustion performed after a preriod of roughly 20 sec of logging in.  Re-uploaded same files (overwritten) and seemed to work for about half hour-hour, tryed it again but doesnt work at all now.. WEIRD.. PLS help I cannot build my FIRST website with only 20 sec of worktime each login :/

User avatar
dpk
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 491
Joined: Mon May 15, 2006 2:21 am
Location: The magical land of Iowa
Contact:

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by dpk » Wed Jan 09, 2008 3:13 am

On the web since 1995. 495 posts in the old Mambo forum. Under the hood with Wordpress, Joomla, and Drupal since 2006. Many more platforms before and since.

http://www.newlocalmedia.com
http://www.twitter.com/newlocalmedia

Martle1
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Mon Nov 12, 2007 10:22 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by Martle1 » Wed Jan 09, 2008 8:24 am

I can't seem to unpack the fix as it reckons it's an unknown format or corrupt. Is there another copy somewhere?

Thanks

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by Robin » Wed Jan 09, 2008 10:20 am

Martle, check the 1.0 upgrade forum, there is a sticky from me with the patch attached.

Martle1
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Mon Nov 12, 2007 10:22 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by Martle1 » Wed Jan 09, 2008 10:32 am

RobInk wrote: Martle, check the 1.0 upgrade forum, there is a sticky from me with the patch attached.
Yeah tried that already and that download link doesn't do anything http://forum.joomla.org/index.php/topic,200725.0.html.

Not having much luck with this.  ???

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by Robin » Wed Jan 09, 2008 10:35 am

If you want, I can look up your mail address and send the fix.zip to you.

Martle1
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Mon Nov 12, 2007 10:22 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by Martle1 » Wed Jan 09, 2008 10:48 am

RobInk wrote: If you want, I can look up your mail address and send the fix.zip to you.
That would be really good of you Rob.

Thanks

Martle1
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Mon Nov 12, 2007 10:22 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by Martle1 » Wed Jan 09, 2008 1:22 pm

Thanks for sending me the fix Robin.

I applied it but unfortunately it didn't get rid of my strange problem http://forum.joomla.org/index.php?topic=249573.0.

Oh well, it was worth a try.  ;)

Thanks again.

ekiwibird
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Thu Jan 10, 2008 1:58 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by ekiwibird » Thu Jan 10, 2008 2:22 am

Robs, your deserve a big thanks.

Not only it solved my troubls, it makes my life much enjoyable.

ikramhassan
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Wed Jan 09, 2008 7:01 pm

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by ikramhassan » Fri Jan 11, 2008 8:52 am

Can somebody helpme...

My Fireboard has crashed after my hosting company upgrade the webserver from Apache 1.3 to Apache 2.2.4 Any body knows what I have to do now. BELOW IS WHAT I GET WHEN I Click to view the content in fireboard. PLEASE HELP...

Notice: Undefined variable: leaf in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 516

Notice: Trying to get property of non-object in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 516

Notice: Undefined index: karmaminus in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 717

Notice: Undefined index: karmaplus in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 730

Notice: Undefined variable: msg_online in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 820

Notice: Use of undefined constant _FB_NOGENDER - assumed '_FB_NOGENDER' in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 942

Notice: Undefined variable: badwords in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 1044

User avatar
mikaelfs
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 115
Joined: Thu Oct 19, 2006 6:11 pm
Contact:

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by mikaelfs » Fri Jan 11, 2008 9:22 am

ikramhassan wrote: Can somebody helpme...

My Fireboard has crashed after my hosting company upgrade the webserver from Apache 1.3 to Apache 2.2.4 Any body knows what I have to do now. BELOW IS WHAT I GET WHEN I Click to view the content in fireboard. PLEASE HELP...

Notice: Undefined variable: leaf in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 516

Notice: Trying to get property of non-object in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 516

Notice: Undefined index: karmaminus in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 717

Notice: Undefined index: karmaplus in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 730

Notice: Undefined variable: msg_online in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 820

Notice: Use of undefined constant _FB_NOGENDER - assumed '_FB_NOGENDER' in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 942

Notice: Undefined variable: badwords in /home/fiescom/public_html/components/com_fireboard/template/default/view.php on line 1044
it's not a big deal. it's just your host now changing the error reporting level. you can ask your host to change it to default value E_ALL ^ E_NOTICE or add line in your .htaccess for php.ini config directive (in case directory level overwriting is enabled by your host).
New article:
http://tech.amikelive.com/node-68/adsen ... sion/  - Adsense Widget For Wordpress Sidebar Updated Version

speedscot
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Fri Jan 11, 2008 12:44 pm

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by speedscot » Fri Jan 11, 2008 2:50 pm

Just want to say a big thank you - I installed joomlaxplorer and had the session problem, one quick search of the forum brought me here, patch applied and all seems ok now.  Many thanks for your work and dedication here.

zupidupi
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 56
Joined: Wed Apr 19, 2006 7:03 pm

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by zupidupi » Fri Jan 11, 2008 4:27 pm

Hi folks,

I'm having the same problem as all the other guys here. I installed JoomFish and got logged out every time I translated an item. I found the fix, installed it (copied the *.php-files) to their proper place and everything was peachy. Then I installed JACL, which replaced the new php-files with its own patched files. So, in order to avoid the JoomFish-problems I went thoroughly through index.php and joomla.php and did the changes from the fix to the JACL-patched file. Twice. With the same result.

My doubly patched file worked for a while, but now I get the 'Invalid Session'-message when I try to login. Luckily I saved copies of all my previous *.php-files, and was able to restore my installation (to various states). But, this is an awful hassle and not the way I'd like to run my CMS.

So, my actual question is: Has anybody managed to whip up a working combo of JACL and JoomFish? If so, I'd be more than happy to get a copy of it.

Thx in advance.

  Mike

mon3ko
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Fri Jan 11, 2008 12:23 pm

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by mon3ko » Fri Jan 11, 2008 5:54 pm

This is my first post ever.Thank you ALL. My issue was related to eXplorer also and after applying the provided patch everything seems to be working fine now. Oohooh!  :D

Keep up the good work!

User avatar
airton
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1369
Joined: Sun Nov 04, 2007 1:12 am
Location: Brazil
Contact:

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by airton » Sat Jan 12, 2008 3:07 am

roncioffi wrote: I tried the fix.zip but it put "Warning" text at the top of all my pages. Unfortunately, I did not copy this warnings but they related to index.php and joomla.php.

This is how I installed the fix:

I put index.php in my root folder.
I put joomla.php in the includes folder.

Is this correct?

Any help would be appreciated. Thx.
Please, try to read ALL the posts. The answer is just above your head (actually a couple of posts before yours).
Look at this: http://forum.joomla.org/index.php/topic ... msg1140247

Good Luck!
Airton Torres
Joomla Bug Squad http://groups.google.com/group/joomlabugsquad
Community website - http://community.joomla.org
Unsolicited support PMs will be deleted and the user added to the foes list.

petrovkg
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Jun 07, 2007 5:43 pm

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by petrovkg » Sat Jan 12, 2008 11:00 pm

Fatal error: Call to undefined method mosMainFrame::getbasepath() in C:\Program Files\wamp\www\administrator\components\com_joomfish\install.joomfish.php on line 42


Please help,.. im gone crazy....

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by Robin » Sun Jan 13, 2008 11:25 am

petrovkg wrote: Fatal error: Call to undefined method mosMainFrame::getbasepath() in C:\Program Files\wamp\www\administrator\components\com_joomfish\install.joomfish.php on line 42


Please help,.. im gone crazy....
What are you trying to do, and which version of Joomla! are you using?

Cebby
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 38
Joined: Thu Oct 19, 2006 11:19 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by Cebby » Mon Jan 14, 2008 3:36 am

webasylum wrote:
webasylum wrote: RobS,

JACL Modifies the existing Joomla.php file in the includes folder.

Does the re-worked Joomla.php file in the includes file cause problems with JACL ? if so, what lines of code do I have to update ?

Many thanks,

Webasylum.
As a foot note, I noticed that when JACL is installed - it provides clear statements of where it has hacked the Joomla.php file !  Excellent, so using any text editor it was easy to search through the working JACL'd Joomla.php file for its hack entries and copy those pieces of code over into the matching code points in the Hotfix's Joomla.php file.  Note! Always worth saving copies of existing files before merging such pieces of code so you can get back to the start if you mess things up!

Now I have the Hotfix working with eXtplorer and JACL as it should I think inside Joomla. :P
Wink, wink, nudge, nudge - sure would be great if a hot fixed JACLPlus joomla.php file was made available...

EDIT:  BTW, I'm not just lazy, I can't get the joomlacode.org site links to work (those showing the file hot fix file alterations)
Last edited by Cebby on Mon Jan 14, 2008 4:01 am, edited 1 time in total.

petrovkg
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Jun 07, 2007 5:43 pm

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by petrovkg » Mon Jan 14, 2008 10:47 pm

RobInk wrote: What are you trying to do, and which version of Joomla! are you using?
joomla 1.0.13.  /  joomfish 1.8.2  /

i tried everything and i really don't know what is the problem!?!? ???

doctorfranken
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Tue Jan 15, 2008 9:15 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by doctorfranken » Tue Jan 15, 2008 10:14 am

drfranken: programador

para solucionar el problema en las versiones spanish de joomla 1.0.13, hay que instalar los dos parches el de Robs y el que viene en la pagina de virtuemart


estos dos ficheros:
fix.zip

en fix.zip vienen
administrator/index.php
includes/joomla.php

y en

Joomla!_1.0.13_SessionFix.zip
administrator/index2.php

reemplazando estos archivos he conseguido solucionar el problema.

thanks Robs !

petrovkg
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Jun 07, 2007 5:43 pm

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by petrovkg » Fri Jan 18, 2008 1:16 am

Soy de Serbia. ¿Mi inglés es bastante malo y usted está probando mi español!? Por favor...
No. que no ayudó en mi caso. ¿Substituí todos los archivos y nada error es igual!?


I'm from Serbia. My English is enough bad and you are testing my Spanish!? Please...
No. that didn't help in my case. I replaced all of the files and nothing error is same!?

Fatal error:
Call to undefined method mosMainFrame::getbasepath() in C:\Program Files\wamp\www\administrator\components\com_joomfish\install.joomfish.php on line 42

HelixLee
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Fri Jan 18, 2008 11:41 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by HelixLee » Fri Jan 18, 2008 11:47 am

Thanks for much! I was so upset at first, now u save me  :D thank you thank you!!!1 :laugh:

jana307
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sat Oct 13, 2007 7:37 am

Re: [CONFIRMED+FIX] Joomla! 1.0.13 Admin session dies for certain $task values

Post by jana307 » Sun Jan 20, 2008 11:29 am

hi to all,


well I also have problems accessing admin panel - it keeps saying 'invalid session'. I tried many of the solutions posted here, the fix.zip doesn't work for me.

but there is one important thing - my language file has charset UTF-8 and is also saved like that through Notepad, so that my site works fine with specific characters. Why is this important? because if i change charset to for example iso8859-1, admin panel lets me in!!! and I can login just fine. but then frontend is not showing characters in the correct way. so either frontend is showing right chars and backend is not accessible, or vice versa.

any idea what is not compatible here?! i would really be greatful for any help.


cheers,
netja


Locked

Return to “Q&T 1.0.x Resolved”