Page 1 of 1

[KNOWN ISSUE] No mambot processing of modules?

Posted: Fri Jan 12, 2007 8:24 am
by ircmaxell
I was looking at frontend.html.php and noticed something weird.  There's no mambot call for 3pd modules.  So if the module itself doesn't have the mambot call, then there is no way of processing them with mambots???  I noticed that the custom modules both had mambot processing... And ideas?

Re: No mambot processing of modules?

Posted: Fri Apr 27, 2007 6:40 am
by ben-work
I agree, I noticed the same thing with content/category header text ( http://forum.joomla.org/index.php/topic,110493.0.html ). Unfortunately these areas of the site are not classed as 'content' according to the Joomla rep who replied to my thread so no plans are underway to fix this. IMHO this is counter-intuitive and should be classed as a bug!

Re: No mambot processing of modules?

Posted: Mon May 14, 2007 9:38 pm
by RobS
This is a known issue for Joomla! 1.0.x and will not be fixed.  I believe it has been fixed for 1.5. 

Re: [KNOWN ISSUE] No mambot processing of modules?

Posted: Thu May 17, 2007 3:14 am
by ben-work
I'm glad to hear that, I never understood why certain parts of the site content weren't classed as 'content' for the purposes of processing. :D