Hedhja e faqes joomla online

Moderator: General Support Moderators

Locked
andi80
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Thu Feb 12, 2009 1:48 pm

Hedhja e faqes joomla online

Post by andi80 » Thu Feb 12, 2009 2:44 pm

Pershendetje!
Jam i ri ne joomla.

Problemi kryesor qe me ka dale pasi e kam perfunduar pune ne pershtatjen e faqes eshte ai i hedhjes online. ne momentin qe e kam instaluar ne server me del si folder i veçuar ne root dhe si i tille do te duhet ta aksesosh jo direkt nga domain name por me me folderin e flashit. www.mydomaini.com/joomla

Pyetja ime eshte se si mund ta pointoj qe te aksesohet direkt nga adresa e domeinit.

Faleminderit

rusnei
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Jan 25, 2007 9:43 pm

Re: Hedhja e faqes joomla online

Post by rusnei » Fri Oct 01, 2010 1:21 pm

Pershendetje,

Duhet te gjitha skedaret te ngarkohen me FTP ne www.mydomaini.com dhe jo ne www.mydomaini.com/joomla, pra mos krijo katalog joomla ne FTP tende, por ngarkoj drejt ne root.

Me siguri se duhet te ndryshojsh edhe linqet ne config.php qe referojn tek www.mydomaini.com/joomla, pra ato duhet te referojn tek www.mydomaini.com

Me nderime Neim Rustemi


Locked

Return to “Albanian Forum”