Joomla shqip e papërdorshme

Moderator: General Support Moderators

Locked
Dritan Kici
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Tue Apr 14, 2009 4:17 pm

Joomla shqip e papërdorshme

Post by Dritan Kici » Tue Apr 14, 2009 4:28 pm

Shkarkova një version shqip të Joomla 1.5, por më erdhi keq të shoh që ishte i papërdorshëm. Kush e ka përkthyer nuk di se "picture" në anglisht përkthehet "imazh" ose "fotografi" në shqip. E kishin përkthyer "pikturë". Kjo ishte një nga gjërat që më ra në sy që në fillim. Kishte gabime trashanike të tjera dhe dukej si anglishte e shkruar me fjalë shqip plot gabime. Kush është i interesuar të bëjmë një version për të qenë shqip mund të më kontaktojë në http://www.albword.org.

 
Armando84
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sat Jan 16, 2010 9:51 am

Re: Joomla shqip e papërdorshme

Post by Armando84 » Sat Jan 16, 2010 9:57 am

Tung,

nese jeni te interesuar ne Joomla (ne gjuhen shqipe) atehere klikoni ne webfaqen "Klubi Kosova ne Singen": www.klubi-kosova.com

Kjo faqe eshte perkthyer teresisht ne gjuhen shqipe. Nese jeni te interesuar ateher kontaktoni administratorin e webfaqes Armend V.

ishpifuri
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Wed Oct 14, 2009 7:36 am

Re: Joomla shqip e papërdorshme

Post by ishpifuri » Mon May 24, 2010 6:46 am

Armando84 wrote:Tung,

nese jeni te interesuar ne Joomla (ne gjuhen shqipe) atehere klikoni ne webfaqen "Klubi Kosova ne Singen": http://www.klubi-kosova.com

Kjo faqe eshte perkthyer teresisht ne gjuhen shqipe. Nese jeni te interesuar ateher kontaktoni administratorin e webfaqes Armend V.
Joomla project ka bere tere CMS Opensource kurse ti perdor terme si po e deshte kontaktoni. Duke e mbajtur burim per vete...
Nuk te kushton asgje ta publikosh, nuk ti merr njeri meritat mos ki frik :geek:

 

Locked

Return to “Albanian Forum”