Page 1 of 1

Si instalohet Joomla???

Posted: Sat Jul 18, 2009 5:50 pm
by taulant01
Pershendetje.

Une jam i ri ne kete forum, gjithashtu i ri ne kriimin e web faqeve. Une e shkarkova Joomla! prej web faqes www.joomla.org, por nuk po di si me instalue. Kur e shkarkova ishte ne .ZIP dhe pasi e bere EXTRACT me dulen disa Foldera, por kerkund nuk ishte ndonje lloj SETUPI ose ndonje gje tjeter qe do ta instalonte Jommla!. Nese keni mundesi ju lutem te me tregoni se si ta instaloj Joomla!

Re: Si instalohet Joomla???

Posted: Mon Jul 20, 2009 4:35 pm
by gogoli
Folder-at dhe file-at e extraktuara aplodoi tek folderi i cili eshte lidhur me domainin.
pastaj shkruaj ne broser www.faqjajote.com e cilia do te dergoi tek instalimi i joomles.
Ndiq hapat qe do te kerkohen nder te cilat te duhet te dhenat e database-it.
Pastaj kur te thote qe instalini u krye fshij forderin instalation.

Re: Si instalohet Joomla???

Posted: Mon Jul 27, 2009 5:02 pm
by taulant01
File-at dhe Folder-at jan te uploduar ne Ftp dhe une hina te web faqja po po ma qet me downloadu Joomla amo nuk po muj kurrqysh me INSTALUE. A munet be naj kush mem kallxu se qysh instalohet kjo gje se me te vertete sun pi bi ne fije.

Re: Si instalohet Joomla???

Posted: Mon Jul 27, 2009 6:26 pm
by gogoli
Dmth kur klikon tek http://www.faqajote.com nuk te fillon instalimi? ( gje duhet te filloje automatikisht)i aplodove te gjithe fila-t dhe folderat ?

Re: Si instalohet Joomla???

Posted: Mon Jul 27, 2009 6:36 pm
by taulant01
po amo me heret e ka pas njoni qe e ka mirmbajten web faqen nashta kur i ka uploadu ai, i ka dal per me instalu. E ai ma ka dhonen Ftp serverin e vet ku jan te uploduara Folderat dhe File-at e Joomlas. E a duhet une tash mi uploadu edhe niher, per ja fillu instalimi???a po qysh??

Re: Si instalohet Joomla???

Posted: Mon Jul 27, 2009 6:41 pm
by taulant01
a kishe mundur GOGOLI te ma japesh emailin tend ne Pm, se me te vertete po me nevojitet ndihme, nese kishe mundur ta kisha dit per nder shummm

Re: Si instalohet Joomla???

Posted: Mon Jul 27, 2009 6:42 pm
by gogoli
Dmth faqja ka qene e ndertuar?

Re: Si instalohet Joomla???

Posted: Mon Jul 27, 2009 6:43 pm
by taulant01
po ka qen e ndertuar prej 2007, dhe une e kam marr per ta mirembajten

Re: Si instalohet Joomla???

Posted: Mon Jul 27, 2009 6:44 pm
by gogoli
Sapo ta dergova

Re: Si instalohet Joomla???

Posted: Fri Oct 01, 2010 1:15 pm
by rusnei
Pershendetje,

Shiqo mos te mungon katalogu installation ne FTP /root te domainit tende. Administruesit shpesh e fshijne kete katalog pasi te instalojne Joomla per shkaqe sigurie.

Kontrollo edhe skedarin config.php a i posedon te dhenat e sakta dhe a ekziston ky skedar.
Per te reinstaluar Joomla te duhen pra katalogu Installation dhe config.php duhet fshire ose tia ndryshosh emrin ne p.sh. config.phpORG poqese nuk deshiron te fshishe ate. Pas reinstalimit te Joomlas do te krijohet nje config.pph skedar i ri.

KUJDES! Kjo procedure te fshine te gjitha tabelat ne databaze, pra beje kopje databazen perpara se te fillosh me kete procedure.

Me nderime Neim Rustemi