Paketa me e fundit e gjuhes shqipe ne joomla

pilivesa
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Sun Aug 30, 2009 11:31 am

Paketa me e fundit e gjuhes shqipe ne joomla

Postby pilivesa » Sun Aug 30, 2009 11:54 am

Tungjatjeta te tereve bashkatdhetareve ne forum. Une sapo kam filluar webin tim me joomla dhe dua qe default language, gjuha kryesore ne faqen e saijtit te jete shqip po sado qe u mundova nese nuk e kam gabim , versioni i fundit qe ka dale eshte 1.0.13 me pakete shqipe apo ka dale ndonje tjeter me e re per ta zbritur dhe une nuk e gjej dot :( :( .Kush ka mundesi te me ndihmoje me ndonje link site ku mund te zbres keto paketa ose keshilla te nevojshme do ju a di per nder,
Tja kaloni mire dhe zoti qofte me ju

Return to “Albanian Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests