Kerkoj ndihme per faqen e kontaktit

Moderator: General Support Moderators

Locked
andic
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Mon Feb 08, 2010 5:27 pm

Kerkoj ndihme per faqen e kontaktit

Post by andic » Tue Feb 09, 2010 12:26 pm

Kerkoj nje ndihme per te integruar nje forme ne faqen e kontaktit qe cdo person te plotesoje kontakt formen dhe te me dergohet me ane te emailit. Nuk arrij qe ta konfiguroj emailin tim qe kur ndonje person te plotesoje formularin te me dergohet emaili. Ku mund ta konfiguroj emailin tim ne menyre qe kur te klikoje ne butonin send te me dergohet mua (dth ke emaili im) dhe mund ta hap ne ms outlook. Emailin e kam te konfiguruar ne Outlook. Emaili eshte psh: kontakt@faqjaime.com.


Jam ne pritje te nje ndihme.Faleminderit te gjitheve qe po e lexojne kete mesazh.

ishpifuri
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Wed Oct 14, 2009 7:36 am

Re: Kerkoj ndihme per faqen e kontaktit

Post by ishpifuri » Mon May 24, 2010 6:31 am

Mund ta pershkruash pak proceduren qe perdor sa per te kuptuar se ku ngel... se ndryshe do te jete nje gje shume e gjate per tu shpjeguar...
caio

limistudio
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Jun 15, 2010 10:36 pm

Re: Kerkoj ndihme per faqen e kontaktit

Post by limistudio » Wed Jun 23, 2010 10:38 pm

Nuk eshte problem. por me kontakto ne PM.
Tung

rusnei
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Jan 25, 2007 9:43 pm

Re: Kerkoj ndihme per faqen e kontaktit

Post by rusnei » Fri Oct 01, 2010 12:38 pm

Përshëndetje,

Nëse e ke fjalën për mesazhet që vijnë nga Joomla sistemi që ke instaluar, atëherë thjeshtë vendose kontakt@faqjaime.com si e-post adresë të admin shfrytëzuesit që ke krijuar në Joomla.

Më pastaj konfiguroje Contact form nga menyja Components në formën që e gjenë në shtojcë.
Publikoje form 'ën dhe të gjitha mesazhet do të vijnë në adresën kontakt@faqjaime.com

Me nderime Neim Rustemi
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Locked

Return to “Albanian Forum”