Ndihme.

Moderator: General Support Moderators

Locked
b3k1m1
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Sun Jan 23, 2011 11:22 pm

Ndihme.

Post by b3k1m1 » Mon Jan 24, 2011 7:46 pm

Pershendetje,

Kam nje pytje pak sa amatore ndoshta.

Kam marr nje template ne joomla 1.5.

Dhe tash te gjitha Menyt si ajo: Ballina, Lajme, Sporte etj. dua te jen si artikuj pra.
Dhe tani, ne balline kur hapet faqja, lajmi par eshte artikulli i Front Page. Tash dua qe ne Ballin te me shfaqen nga dy lajme nje ne te djatht nje ne te majt.
6 Lajme rend te posht.

Besoj se jam i kuptueshem.

 
b3k1m1
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Sun Jan 23, 2011 11:22 pm

Re: Ndihme.

Post by b3k1m1 » Tue Jan 25, 2011 6:56 pm

Faleminderit per shikime, problemin e zgjidha edhe nese isha pak i pa kuptueshem.

 

Locked

Return to “Albanian Forum”