Problem me IE.Faqja nuk me hapet sikur ne Firefox ose Safar

Moderator: General Support Moderators

Locked
445566
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Feb 17, 2011 2:44 am

Problem me IE.Faqja nuk me hapet sikur ne Firefox ose Safar

Post by 445566 » Sun Mar 20, 2011 3:22 am

Pershendetje te nderuar .

Kam nje problem.Kur hapi faqen me IE nuk me hapet ashtu si duhet.Ne Firefox, googlechrome Opera , Safari punon shume mire dhe me paraqitet e tere faqja kurse ne IE jo.A keni mundesi te me ndihmoni.

ju faliminderit

 
445566
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Thu Feb 17, 2011 2:44 am

Re: Problem me IE.Faqja nuk me hapet sikur ne Firefox ose S

Post by 445566 » Sun Mar 20, 2011 9:45 pm

Po pres ndihmen tuaj !

 

Locked

Return to “Albanian Forum”