NDIHME: Kategorite

Moderator: General Support Moderators

Locked
katro8
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Mon Oct 24, 2011 10:49 pm

NDIHME: Kategorite

Post by katro8 » Mon Oct 24, 2011 10:54 pm

Pershendetje njerez te komunitetit Joomla. Sapo kam kaluar ne Joomla nga WordPress-i ,dhe nuk po mundem me e gjet se ku krijohen kategorite qe te mund te postoj postime aty. ne cms-ne qe kam perdorur ka qene categories por ne joomla nuk po e di sakte se cila esht dhe si krijohet kategoria qe me pas te mund te bej postime. Faleminderit.

djad
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Thu Jan 19, 2012 1:13 pm
Contact:

Re: NDIHME: Kategorite

Post by djad » Sun Jan 22, 2012 11:44 am

qfar sistemi ki joomla 1.5 1.6 ose 1.7 ?

une nuk e perdori joomla shqip.

shko ne menu >content (anglisht)
aty krijohen ne joomla 1.5 kategorit


Locked

Return to “Albanian Forum”