Kuvat eivät näy artikkeleissa

olekki
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Thu May 02, 2013 11:10 am

Kuvat eivät näy artikkeleissa

Postby olekki » Thu May 02, 2013 11:16 am

Eli kyseinen ongelma. Olen yrittänyt lisätä kuvia monella eri tavalla, mutta en saa niitä näkyviin artikkeleissa. Mistähän voisi johtua? Kuva näkyy lisättäessä oikein, mutta editoidessa ja sivuja katsottaessa häviää ja tilalle tulee vain pieni kuvake.

Tuossa esimerkkisivu, missä kuva ei toimi.
http://siikajoenriistamiehet.fi/ampumaratatoiminta
Tuossa sivulla olevan kuvan html-koodi:
Ampumaradan osoite on Impolantie 435, 92140 Raahe.</p>
<p><img src="\&quot;images/hirvirata.jpg\&quot;" alt="\&quot;\&quot;" /></p>

AgustA
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Thu Oct 18, 2012 2:30 pm
Location: Paris
Contact:

Re: Kuvat eivät näy artikkeleissa

Postby AgustA » Sun Mar 23, 2014 10:41 am

Ei epäilystäkään siitä, että ongelma liittyy hosting, pyydä heitä auttamaan.
My personal blog - http://howtodoright.com

goedda
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 130
Joined: Sat Aug 06, 2011 3:40 am

Re: Kuvat eivät näy artikkeleissa

Postby goedda » Sun Mar 23, 2014 12:06 pm

Olen pahoillani, mutta kirjoitan vaan huonoa suomea. Luulen, että sinulla on 'magic_quotes' on. Sinulla pitäisi olla 'magic_quotes' off. Jollet osa deaktivoida sita itse, niin pyydä heitä (hosting) auttamaan.

Jos haluat tarkistaa onko se päällä tai ei, käy katsomassa 'Joomla! > Asetukset > PHP Asetukset'. Tiedot näkee myös phpinfo() kohdasta.
We come in peace, always!
http://www.quadrifolia.ch


Return to “Finnish Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests