Page 1 of 1

Komento + K2 propleema.

Posted: Fri Jan 24, 2014 5:08 pm
by kizor
Tervehdys Joomla kansa!

Pieni ongelma liittyen tähän Komento + K2 blogi/kommentointi komponenttiin.
Käytössä siis tuo Free komponentti tästä versiosta joomla 3:lle.

Eli siis se toimii muuten ihan oikeestaan hienosti, mutta ongelma on se, että sähköpostit lähetetyistä postauksista tarttis saada muidenkin Super Usereitten meileihin kun pelkästään minun. Jos löytäis edes sellasen kohdan josta oman sähköpostini voisi muuttaa jonkin muun sähköpostiosoitteeseen, niin hyvä niin.

Eli onko tässä ilmaisessa Komento komponentissa mahdollista lähettää muidenkin sähköpostiosoitteisiin ilmoituksen hyväksymättömästä postauksesta ja sieltä meilistä voi suoraan hyväksyä sen tai jättää hyväksymättä.

Kuten sanoin, omaan sähköpostiini ilmoitukset tulevat, mutta ei muiden Super Usereitten. Miksi ja mistä tämän voisi muuttaa ?

Re: Komento + K2 propleema.

Posted: Fri Jan 24, 2014 6:24 pm
by kizor
Lisätään tähän vielä toinenkin kysymys liittyen tavallaan samaan aiheeseen.
Eli kun vieras lähettää postauksen blogiin hänelle tulee ilmoitus "Kommentti lähetetty ja odottaa hallinnoijan hyväksyntää"

Mutta, jostain syystä ilmoitus uudesta hyväksymättömästä postauksesta sähköpostiin ei lähde kuin vasta sitten kun kyseisen sivun päivittää uudelleen.

Onko tähän joku looginen selitys ?

ps. Toivoisin näihin asioihin vastausta mahd. pian, kiitos etukäteen !

Re: Komento + K2 propleema.

Posted: Sat Jan 25, 2014 11:37 am
by Shart
Tervehdys kizor,

täällä joomla.org foorumilla suomalaiset juurikaan oleile/katso suomi foorumia. Meillä on oma sivusto http://www.joomla.fi/ jossa keskusteluita pääsääntöisesti käydään suomeksi.

Itse en käytä Komento+K2 lisäosia, mutta tuli mieleen siitä ensimmäisestä kysymyksestäsi, että onko muillakin SU:lla(Super User/Pääkäyttäjä) asetettu profiilista --> http://screencast.com/t/0moRm4madQJe

Jos mahdollista, liity suomalaiseen käyttäjäyhteisöön sivustollamme Joomla.fi, jossa varmaankin joitain Komento tai K2 käyttäjiä löytyy?

Sami

Re: Komento + K2 propleema.

Posted: Sat Jan 25, 2014 3:54 pm
by kizor
Juu kyllä on kaikilla SU-käyttäjillä järjestelmän viestien vastaanotto päällä. Komento näyttää lähettävän vain ja ainoastaan pääkäyttäjän eli minun sähköpostiin. Vaihdoin oman sähköpostini toiseen ja postasin blogiin. Ja kuinka ollakkaan perillehän se meni. Mutta edelleen on auki se kysymys että miten myös muut voisivat vastaanottaa saman postauksen ???