قالب فارسی جمله

بیان مباحث و مشکلات در مودر قالبهای وملا

Moderator: joomlalearn

Locked
kurdawane
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Nov 02, 2006 12:15 am

قالب فارسی جمله

Post by kurdawane » Thu Nov 02, 2006 7:31 pm

با سلام خدمت دوستان عزیز. زود میرم سر اسل متلب.
من اسكریپت جوملا رو چند روز پیش دیدم. خیلی ازش خوشم اومده.
میخواستم بدونم ایا همین قالب كه تو سایت جوملا استفاده شده فارسیش گیر میاد یا كسی میتونه فارسیش كنه!

همینتور اگر كسی قالبهای فارسی شده جوملارو داره اگه زحمتی نیست واسه داونلود بزارید.
من سایتم یه سایت واسه موزیك و داونلود. اگه قالبی باشه كه با متالب داخل سایت جور دربیاد بهتره!

متشكرم :P

majidlearn
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 45
Joined: Mon May 28, 2007 11:01 am
Location: La

Re: قالب فارسی جمله

Post by majidlearn » Wed Jun 27, 2007 1:58 pm

دوست عزیز

اولا می تونید از قالب های مامبویی که در سایت مامبولرن وجود داره استفاده کنید البته شاید بعضی از اون ها به درستی نمایش داده نشه که می شودد به راحتی برای جوملا آمادش کرد  ;)
در ضمن شما کلمه ی joomla template  رو جستحو کنید ببین چقدر سایت میاد که قالب های جوملایی درونش هستن

فارسی کردن اون هم زیاد کاری نداره بستگی به قالب داره می تونید بدید برای تون فارسی کنم و یا کنن و یا اینکه با پرسش خودتون فارسی کنید

موفق باشید
Last edited by majidlearn on Wed Jun 27, 2007 2:01 pm, edited 1 time in total.

mms_mms
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Feb 21, 2008 10:02 am

Re: قالب فارسی جمله

Post by mms_mms » Sun Jun 15, 2008 6:57 am

majidlearn wrote:
دوست عزیز

اولا می تونید از قالب های مامبویی که در سایت مامبولرن وجود داره استفاده کنید البته شاید بعضی از اون ها به درستی نمایش داده نشه که می شودد به راحتی برای جوملا آمادش کرد  ;)
در ضمن شما کلمه ی joomla template  رو جستحو کنید ببین چقدر سایت میاد که قالب های جوملایی درونش هستن

فارسی کردن اون هم زیاد کاری نداره بستگی به قالب داره می تونید بدید برای تون فارسی کنم و یا کنن و یا اینکه با پرسش خودتون فارسی کنید

موفق باشید

سلام .. سوال داشتم. الآن من سایت جوملا 1.0 دارم ، اما یه سری مشکلات راست-چین و مسائل مرتبط....
اگه بتونین یه کمکی کنید که راحت تر فارسی بشه ممنون می شم.

من الآن از دریمیا استفاده می کنم.. اما روشیا رو دوست دارم که فارسی شه. اگه بشه (البته پدرم دراوومد! ) خیلی ممنون می شم چون می تونم سریع تر برم روی جوملا 1.5 که خیلی برام مهم از پایه کار بهتر باشه.


**در ضمن من برای یک موسسه خیریه کار می کنم

http://www.joomlart.com/templates_demo. ... =ja_rochea
http://www.joomlart.com/templates_demo. ... =ja_drimia

مثلا در روشیا، اگر بشه جای ماجول های سمت چپ را به پایین صفحه انتقال داد، بدون اینکه تنظیمات ظاهری وسط صفحه به هم نریزه عالی است!
یا بتونم دریمیا رو دوباره تمیز تر از چیزی که شده درست کنم.

http://www.IranHIVAIDS.com
http://www.ZendegiMosbat.org

اگه با من تماس بگیرید واقعا ممنون می شم : m.moshirs at gmail.com

rayanlearn
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Sat Nov 28, 2009 6:36 pm
Contact:

Re: قالب فارسی جمله

Post by rayanlearn » Tue Dec 08, 2009 7:35 am

به زودی هر هفته یک قالب فارسی جدید در سایت آموزش رایانه قرار خواهند گرفت.
Signature rules: Literal URLs only - http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=8&t=65

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1052
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: قالب فارسی جمله

Post by joomlalearn » Tue Dec 08, 2009 7:44 am

az bala avardane post haye ghadimi khoddari konid !
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team


Locked

Return to “قالب ها”