چطوری سایت رو دو زبانه کنم؟

بیان مباحث و مشکلات در مودر قالبهای وملا

Moderator: joomlalearn

Locked
User avatar
hkhanzadeh
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 24
Joined: Tue May 09, 2006 6:25 am
Contact:

چطوری سایت رو دو زبانه کنم؟

Post by hkhanzadeh » Wed Jan 03, 2007 6:46 am

سلام من برای دو زبانه کردن سایت JoomFish رو نصب کردم ولی نمیدونم چطور کارمیکنه. یکی به من بگه که من اصولا برای داشتن یک سایت با دو زبان چیکار باید بکنم. لازمه که 2 تا جوملا نصب بکنم؟

ممنون میشم کمک کنید.
Persian Men Model
Hamid KhanZadeh

javid
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Sun Apr 02, 2006 1:55 pm
Location: Kerman , Iran
Contact:

Re: چطوری سایت رو دو زبانه کنم؟

Post by javid » Thu Mar 15, 2007 6:43 am

براي اين كار بايد در بخش مديريت اين كامپوننت زبان مورد  نظر خودتون رو اضافه كنيد.
در ضمن فايل زبان مورد نظر خودتون رو هم در پوشه
Language ‌
داشته باشيد.
Javid Momeni
Head of Technical Department
Sika Technology Development

Jaavid.com

User avatar
momen
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Wed Dec 19, 2007 8:40 am

Re: چطوری سایت رو دو زبانه کنم؟

Post by momen » Sat Apr 05, 2008 7:57 am

سلام
آیا برای 5.1 هم برای زبان دوم جوم فیش آمده ویا چیز دیگری است؟
ممنون
حسرت نبرم به خواب آن مرداب کارام درون دشت شب خفته است  دریایم و نیست باکم از طوفان دریا همه عمر خوابش آشفته است

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1053
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: چطوری سایت رو دو زبانه کنم؟

Post by joomlalearn » Wed Apr 09, 2008 1:05 pm

The new version Joom!Fish 2.0 incorporate natively with Joomla! 1.5 and allows you to manage your translations now also within the new Joomla! Framework.
http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/

Ya Ali
Firoozmandan
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team

taqimolavi
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Sun Apr 07, 2013 5:33 am
Location: azərbaycan - iran
Contact:

Re: چطوری سایت رو دو زبانه کنم؟

Post by taqimolavi » Sun Apr 07, 2013 6:28 am

دوست عزیز اگه از جوملا 1.6 و بالاتر استفاده کنید خودش اینکارو می کنه فقط کافیه پلاگین دو زبانه رو فعال کنید زبان های مورد نظر رو نصب و باسه هر زبان ماژول اختصاص بدی و منو بسازی البته آموزش کاملش تو نت موجوده

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1053
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: چطوری سایت رو دو زبانه کنم؟

Post by joomlalearn » Sun Apr 07, 2013 6:52 am

از ارسال پست در تاپیک های قدیمی خودداری کنید !!

قوانین را مطالعه و رعایت کنید در غیر اینصورت حساب کاربری شما بسته خواهد شد
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team


Locked

Return to “قالب ها”