Z-index

بیان مباحث و مشکلات در مودر قالبهای وملا

Moderator: joomlalearn

mackjan
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 91
Joined: Wed Jul 15, 2009 3:34 pm

Z-index

Postby mackjan » Mon Sep 21, 2009 10:42 am

سلام
من از مینوئ
dropdown
استفاده میکنم متاسفانه مینوئ من در عقب مودول های روئ صفحه باز مئشود چه جورئ و در کجا باید
z-index
را تغیربدهم تا نتیجه مطلوب را بدست بیارم


User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1052
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: Z-index

Postby joomlalearn » Mon Sep 28, 2009 6:57 am

salam

z-index tagi ke menu ro dar bar dare barabar ba 10000 bezarid va z-index tagi ke zire menu gharar migire ro barabar ba 0

ya ali
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team

mackjan
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 91
Joined: Wed Jul 15, 2009 3:34 pm

Re: Z-index

Postby mackjan » Wed Nov 04, 2009 9:56 am

باتشکرازشمامناین کار راکردم. متاسفانه در سفاری وفایرفوکس مشکل دارم.اما با انترنت اکسپلور هیچ مشکل ندارم. اگر درین مورد لطف کرده مرا رهنمای کنید.

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1052
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: Z-index

Postby joomlalearn » Wed Nov 04, 2009 1:32 pm

link websitetoon ro befarmaid .
bad az set kardane z-index moshkel dar IE hal shod ?
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team


Return to “قالب ها”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests