فارسی کردن شماره در جوملا یا به عبارتی context آن

بیان مباحث و مشکلات در مودر قالبهای وملا

Moderator: joomlalearn

Locked
saeedkh
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sat Jul 30, 2011 2:27 am

فارسی کردن شماره در جوملا یا به عبارتی context آن

Post by saeedkh » Sat Jul 30, 2011 2:33 am

ببخشید من نمی دونم چجوری شماره زیر را فارسی کنم اگه میشه کمک کنید .
تو فایل پیوست قرار داره ...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1052
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: فارسی کردن شماره در جوملا یا به عبارتی context آن

Post by joomlalearn » Mon Aug 01, 2011 5:45 pm

سلام

منظورتون از فارسی چیه ؟
آیا منظورتون اینه که بجای ۱۸/۴/۹۰ بنویسه هجدهم تیر ؟

لطفا سوال خود را واضح تر مطرح کنید
یا علی
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team

rdehshahri
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Tue Sep 07, 2010 5:06 pm

Re: فارسی کردن شماره در جوملا یا به عبارتی context آن

Post by rdehshahri » Sat Jan 28, 2012 5:38 am

برای تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی میتونید از این صفحه کمک بگیرید
http://barnamenevis.org/showthread.php? ... avaScript!

alasiri5
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Wed Apr 18, 2012 9:08 pm
Contact:

Re: فارسی کردن شماره در جوملا یا به عبارتی context آن

Post by alasiri5 » Wed Apr 18, 2012 9:14 pm

برای تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی میتونید از این صفحه کمک بگیرید

meysamz
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue Jul 03, 2012 12:53 pm
Contact:

Re: فارسی کردن شماره در جوملا یا به عبارتی context آن

Post by meysamz » Mon Aug 06, 2012 5:09 pm

اینجا تابع خوبی برای تبدیل انگلسی به فارسی گذاشته، استفاده ازش راحت بود
http://www.tarahsite.com/p-persian-number-php

taqimolavi
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Sun Apr 07, 2013 5:33 am
Location: azərbaycan - iran
Contact:

Re: فارسی کردن شماره در جوملا یا به عبارتی context آن

Post by taqimolavi » Sun Apr 07, 2013 6:21 am

دوستان می شه یکم بیشتر توضیح بدید الان من این تابع رو دقیقا کجای جوملا استفاده کنم؟؟


Locked

Return to “قالب ها”