مشکل با منوی اصلی در جوملا 1.5 بتا 2

مباحث مربوط به مدیریت جوملا ، کامپوننت ها ، ماژولها و مامبوت ها

Moderator: joomlalearn

truecontact
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Fri May 12, 2006 8:39 pm

مشکل با منوی اصلی در جوملا 1.5 بتا 2

Postby truecontact » Tue Jul 03, 2007 4:55 pm

[rtl]با سلام و خسته نباشید
بنده جوملا 1.5 بتا 2 رو روی لوکال هاست نصب کردم و در موقع نصب داده های نمونه رو هم نصب کردم
در منوی اصلی لینک صفحه اصلی رو یک خط تیره گذاشته که همون لینک به صفحه اصلی رو خراب می کنه
سعی کردم ویرایشش کنم اما باز هم درست نشد
منوی جدیدی برای صفحه اصلی درست کردم که وقتی پیش فرضش می کنم تمام کامپوننت ها رو مخفی می کنه و نشون نمیده
حالا باید چه کار کنم تا یک لینک درست به صفحه اصلی داشته باشم؟

[/rtl]

User avatar
alavi nik
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 344
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:48 pm
Location: Tehran,Iran
Contact:

Re: مشکل با منوی اصلی در جوملا 1.5 بتا 2

Postby alavi nik » Thu Jul 05, 2007 11:57 pm

truecontact wrote:[rtl]با سلام و خسته نباشید
بنده جوملا 1.5 بتا 2 رو روی لوکال هاست نصب کردم و در موقع نصب داده های نمونه رو هم نصب کردم
در منوی اصلی لینک صفحه اصلی رو یک خط تیره گذاشته که همون لینک به صفحه اصلی رو خراب می کنه
سعی کردم ویرایشش کنم اما باز هم درست نشد
منوی جدیدی برای صفحه اصلی درست کردم که وقتی پیش فرضش می کنم تمام کامپوننت ها رو مخفی می کنه و نشون نمیده
حالا باید چه کار کنم تا یک لینک درست به صفحه اصلی داشته باشم؟

[/rtl]

[rtl]
سلام.
ميتونيد تصويرش رو بزاريد؟[/rtl]
Joomfa Team(Joomla farsi) ==> http://joomfa.org

truecontact
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Fri May 12, 2006 8:39 pm

Re: مشکل با منوی اصلی در جوملا 1.5 بتا 2

Postby truecontact » Fri Jul 06, 2007 7:59 pm

[rtl]مثلا به صورت زیر درمی اد
http://localhost/Joomla/-
و اگر هم در alias چیزی بنویسم شبیه به :
http://localhost/Joomla/softwareNews
میشه و هیچ کدومشون رو نمی اره و ارور 404 میده
!!![/rtl]

User avatar
alavi nik
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 344
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:48 pm
Location: Tehran,Iran
Contact:

Re: مشکل با منوی اصلی در جوملا 1.5 بتا 2

Postby alavi nik » Fri Jul 06, 2007 11:35 pm

truecontact wrote:[rtl]مثلا به صورت زیر درمی اد
http://localhost/Joomla/-
و اگر هم در alias چیزی بنویسم شبیه به :
http://localhost/Joomla/softwareNews
میشه و هیچ کدومشون رو نمی اره و ارور 404 میده
!!![/rtl]


شما حتما seo رو فعال كرديد
در بخش تنظيمات غير فعال كنيد
Joomfa Team(Joomla farsi) ==> http://joomfa.org


Return to “مدیریت”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests