مشکل منو و زیر منو در joomla

مباحث مربوط به مدیریت جوملا ، کامپوننت ها ، ماژولها و مامبوت ها

Moderator: joomlalearn

Locked
safairon
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Thu Nov 19, 2009 7:45 am
Location: تهران
Contact:

مشکل منو و زیر منو در joomla

Post by safairon » Thu Nov 19, 2009 8:09 am

سلام و خسته نباشید

من از joomla 1.5.15 که از سایت joomla.ir دانلود کردم استفاده می کنم
در این مورد دو تا اشکال اساسی وجود داره
1- در مورد منوی بالای صفحه اگر زیر منو داشته باشد در هنگام نمایش با مشکل روبرو می گردیم
2- در مورد منوی اصلی اگر منویی داشته باشیم که تعدادی زیر منو دارد و خود این منو مطلبی را ندارد (مطالب فقط در زیر منو ها آمده است) چه باید کرد. من در این نسخه ای که دستمه چیزی در این مورد پیدا نکردم که یه منو فقط رابط زیر منو هاش باشه و مطلبی خودش نداشته باشد.

لطفا اگر کسی در این مورد مطالبی داره سریع بگه چون بدجوری عجله دارم
با تشکر
گروه نرم افزاری آرمان
پیشرو در تمامی زمینه های نرم افزاری

http://www.convert4all.com
http://armansoft.ir

 
User avatar
alavi nik
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 344
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:48 pm
Location: Tehran,Iran
Contact:

Re: مشکل منو و زیر منو در joomla

Post by alavi nik » Thu Nov 19, 2009 9:56 am

سلام خدمت شما کاربر عزیز

می تونید از صفحه عکس بگیرید که من مشکل رو رفع کنم و در جوملا نسخه ۱.۵.۱۶ تغییرات اعمال شود؟

تشکر از شما
Joomfa Team(Joomla farsi) ==> http://joomfa.org

safairon
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Thu Nov 19, 2009 7:45 am
Location: تهران
Contact:

Re: مشکل منو و زیر منو در joomla

Post by safairon » Thu Nov 19, 2009 11:19 am

این عکس از منوی بالای صفحه در خود سایت
topMenu.jpg
این عکس هم از تنظیمات منو در صفحه admin
menuInAdmin.jpg
همان طور که از نحوه ی قرار گرفتن منو ها می بینید درست نیست

در مورد دوم هم :
mainMenu.jpg
منوی پروژه های انجام شده دارای دو زیر منو حوزه تجاری و آموزشی می باشد. خود این منو دارای هیچ مطلبی نیست ولی دارای دو زیر منو است. بنابر این موضوع، باید برای دسترسی به زیر منو ها بر روی این منو کلیک کرد بدون اینکه content صفحه تغییری کند. این موضوع در این نسخه پیش بینی نشده است. البته من برای اینکه بتونم ازش عکس تهیه کنم مجور شدم از لینک آور با لینک خالی استفاده کنم. که موقع کلیک کردن اولا content صفحه اصلی عوض می شه! ثانیا با error مربوط به URL روبرو می گردیم

لطفا اگر می خواهید درستش کنید سریع تر این کار را انجام بدید چون بدجوری لنگ این کاریم
با تشکر فراوان
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
گروه نرم افزاری آرمان
پیشرو در تمامی زمینه های نرم افزاری

http://www.convert4all.com
http://armansoft.ir

User avatar
alavi nik
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 344
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:48 pm
Location: Tehran,Iran
Contact:

Re: مشکل منو و زیر منو در joomla

Post by alavi nik » Thu Nov 19, 2009 12:29 pm

سلامی مجدد

در رابطه با ساخت منویی که نمی خواهید مطلبی داشته باشد و می خواهید تنها زیر منو داشته باشد می توانید منویی با عنوان تفکیک کننده و یا جدا کننده و یا separator استفاده کنید


سپس زیر منو ها رو هم اضافه کنید.

سپس وارد بخش ماژول ها و ماژول منوتون رو ویرایش کنید و گزینه همیشه زیرمنوها را نمایش بده را فعال کنید.

حال همیشه زیر منوها نمایش داده میشه و منوی اصلی نیز مطلب و کلیک نیست.

در رابطه با قالب نیز در حال رفع مشکل هستیم و بزودی برای شما در همینجا خبر میدیم.


آموزش ماژول : http://joomfa.org/wiki/%D8%A2%D9%85%D9% ... 9%81%D8%A7



آموزش کار با منو ها ؛ http://joomfa.org/wiki/%D8%B1%D8%A7%D9% ... 9%81%D8%A7


موفق باشید
[/right]
Joomfa Team(Joomla farsi) ==> http://joomfa.org

safairon
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 33
Joined: Thu Nov 19, 2009 7:45 am
Location: تهران
Contact:

Re: مشکل منو و زیر منو در joomla

Post by safairon » Thu Nov 19, 2009 1:16 pm

سلام و خسته نباشید

راه حلی که در مورد منو های بدون مطلب دادید درسته ولی یه مشکل جدی با خودش داره و اون اینکه:
اگر تعداد زیادی زیر منو برای تعداد زیادی از منو ها داشته باشیم، چون زیر منوها همیشه باز هستند، لیست منوها خیلی طولانی می شود. (که البته در اکثر کار های واقعی این گونه است)

آیا راه حلی برای این مشکل هم وجود دارد
با تشکر
شدیدا منتظر پاسخ هستم.
گروه نرم افزاری آرمان
پیشرو در تمامی زمینه های نرم افزاری

http://www.convert4all.com
http://armansoft.ir

User avatar
alavi nik
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 344
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:48 pm
Location: Tehran,Iran
Contact:

Re: مشکل منو و زیر منو در joomla

Post by alavi nik » Sat Nov 21, 2009 6:56 pm

شما می تونید یک منوی جدید با ماژول جدید ایچاد کنید و اونهایی که می خواهید زیر منو نمایش داده شود در این منو و ماژول باشند.

اما بهتر است از افزونه های رایگان اینکار استفاده کنید

http://extensions.joomla.org/extensions ... -menus/163

http://extensions.joomla.org/extensions/search/menu
Joomfa Team(Joomla farsi) ==> http://joomfa.org

 

Locked

Return to “مدیریت”