نصب روی لوکال

موارد و مشکلات مربوط به نصب جوملا

Moderator: joomlalearn

m2babaey
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Mon Mar 19, 2007 1:43 pm

نصب روی لوکال

Postby m2babaey » Mon Mar 19, 2007 1:52 pm

سلام
برای نصب روی لوکال به چی احتیاج دارم؟ من تجربه نصب پی اچ پی بی بی رو روی لوکال دارم. در مورد این چطوریه؟

majidlearn
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 45
Joined: Mon May 28, 2007 11:01 am
Location: La

Re: نصب روی لوکال

Postby majidlearn » Mon May 28, 2007 11:25 am

سلام
دوست عزیز

شما باید از شبیه ساز های سرور استفاده کنید مثل اپسرو که به راحتی امکان پذیر هست

یاعلی

behzadh
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Thu Aug 02, 2007 2:58 pm

Re: نصب روی لوکال

Postby behzadh » Thu Aug 02, 2007 3:08 pm

سلام ... من یک مشکل دیگه ای تو این مورد دارم ... راستش پسورد اس کیو ال بطوره پیش فرض خالیه واسه همین موقعه نصب جوملا که پسورد می خواد وقتی خالی می ذارم خطا می گیره ... حالا اگه می شه منو در این مورد راهنمایی کنید . ???

User avatar
alavi nik
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 344
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:48 pm
Location: Tehran,Iran
Contact:

Re: نصب روی لوکال

Postby alavi nik » Sun Aug 05, 2007 1:26 pm

Joomfa Team(Joomla farsi) ==> http://joomfa.org


Return to “نصب”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests