Page 1 of 1

نصب روی لوکال

Posted: Mon Mar 19, 2007 1:52 pm
by m2babaey
سلام
برای نصب روی لوکال به چی احتیاج دارم؟ من تجربه نصب پی اچ پی بی بی رو روی لوکال دارم. در مورد این چطوریه؟

Re: نصب روی لوکال

Posted: Mon May 28, 2007 11:25 am
by majidlearn
سلام
دوست عزیز

شما باید از شبیه ساز های سرور استفاده کنید مثل اپسرو که به راحتی امکان پذیر هست

یاعلی

Re: نصب روی لوکال

Posted: Thu Aug 02, 2007 3:08 pm
by behzadh
سلام ... من یک مشکل دیگه ای تو این مورد دارم ... راستش پسورد اس کیو ال بطوره پیش فرض خالیه واسه همین موقعه نصب جوملا که پسورد می خواد وقتی خالی می ذارم خطا می گیره ... حالا اگه می شه منو در این مورد راهنمایی کنید . ???

Re: نصب روی لوکال

Posted: Sun Aug 05, 2007 1:26 pm
by alavi nik