سوال در رابطه با تبدیل Php-nuke به Joomla

موارد و مشکلات مربوط به نصب جوملا

Moderator: joomlalearn

Locked
Hannan
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Thu Jul 05, 2007 5:09 am

سوال در رابطه با تبدیل Php-nuke به Joomla

Post by Hannan » Fri Jul 13, 2007 12:51 am

با سلام،
خوشحال شدم از این که این سایت بخش فارسی هم داره
دوستان من یک سوال داشتم که آیا می شه Php-nuke INP رو به Joomla تغییر داد
چون phpnuke واقعا سی پی یو و رم زیادی مصرف می کنه
برای من فقط موژول اخبار ،فروم و یوزرها مهمه و فقط همینها رو می خواستم تبدیل کنم
اینم وب سایتی که می خوام تغییرش بدم
http://www.parsi-soft.com
اگر ممکنه منو در این مورد یاری کنید
موفق باشید

 
User avatar
alavi nik
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 344
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:48 pm
Location: Tehran,Iran
Contact:

Re: سوال در رابطه با تبدیل Php-nuke به Joomla

Post by alavi nik » Fri Jul 13, 2007 10:14 pm

Hannan wrote:
با سلام،
خوشحال شدم از این که این سایت بخش فارسی هم داره
دوستان من یک سوال داشتم که آیا می شه Php-nuke INP رو به Joomla تغییر داد
چون phpnuke واقعا سی پی یو و رم زیادی مصرف می کنه
برای من فقط موژول اخبار ،فروم و یوزرها مهمه و فقط همینها رو می خواستم تبدیل کنم
اینم وب سایتی که می خوام تغییرش بدم
http://www.parsi-soft.com
اگر ممکنه منو در این مورد یاری کنید
موفق باشید
سلام دوست عزيز.
متاسفانه من چنين امكاني نديدم .
ولي در صورت پيدا كردن اين امكان شما را با خبر ميسيازيم.

با تشكر
Joomfa Team(Joomla farsi) ==> http://joomfa.org

Hannan
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Thu Jul 05, 2007 5:09 am

Re: سوال در رابطه با تبدیل Php-nuke به Joomla

Post by Hannan » Sat Jul 14, 2007 1:24 am

modern wrote:
Hannan wrote:
با سلام،
خوشحال شدم از این که این سایت بخش فارسی هم داره
دوستان من یک سوال داشتم که آیا می شه Php-nuke INP رو به Joomla تغییر داد
چون phpnuke واقعا سی پی یو و رم زیادی مصرف می کنه
برای من فقط موژول اخبار ،فروم و یوزرها مهمه و فقط همینها رو می خواستم تبدیل کنم
اینم وب سایتی که می خوام تغییرش بدم
http://www.parsi-soft.com
اگر ممکنه منو در این مورد یاری کنید
موفق باشید
سلام دوست عزيز.
متاسفانه من چنين امكاني نديدم .
ولي در صورت پيدا كردن اين امكان شما را با خبر ميسيازيم.

با تشكر

ممنون از جواب شما مدرن جان
اما باید یک همچین چیزی باشه که بشه تیبل اخبار رو تبدیل کرد :(
اگر امکانش نیست حداقل این فکر کنم می شه که فروم رو به VB تبدیل کنیم و یوزرهارم انتقال بدیم
با تشکر از دوستان

User avatar
alavi nik
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 344
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:48 pm
Location: Tehran,Iran
Contact:

Re: سوال در رابطه با تبدیل Php-nuke به Joomla

Post by alavi nik » Sat Jul 14, 2007 4:36 am

سلام.
بله
انجمن رو ميشه.
به سايت aja-nuke.ir بريد.
آقا ميلاد در اين سايت اينكار رو انجام ميدند.
موفق باشيد

http://joomfa.org
Joomfa Team(Joomla farsi) ==> http://joomfa.org

 

Locked

Return to “نصب”