خطاي 403 آپاچي براي جوملاي 1.5؟

موارد و مشکلات مربوط به نصب جوملا

Moderator: joomlalearn

Locked
Arash2
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Sat Jun 10, 2006 3:58 pm

خطاي 403 آپاچي براي جوملاي 1.5؟

Post by Arash2 » Tue Mar 25, 2008 11:05 am

با سلام،
دوستان من مدت زيادي است كه از جوملاي 1.12 و 1.13 استفاده مي كنم و تا بحال با مشكل عمده‌اي كه نتوانم آن را حل كنم مواجه نشدم اما در مورد جوملاي 1.5.1 با مشكلي مواجه شدم كه واقعا مرا گيج كرده و نمي‌تواتم بفهمم كه چه اشكالي وجود دارد. موضوع از اين قرار است كه وقتي جوملاي 1.5 را همراه با داده‌هاي نمونه آن به صورت لوكال نصب مي‌كنم خيلي از لينك‌هاي آن كار نمي‌كنند و مدام پيغام خطاي زير را دريافت مي‌كنم:
Access forbidden!
You don't have permission to access the requested object. It is either read-protected or not readable by the server.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 403
localhost
03/25/08 15:22:34
Apache/2.0.54 (Win32) PHP/5.0.4

چيزي كه من متوجه شدم اينست كه آدرس تعدادي از لينك‌هاي صفحات نمونه اساسا غلط است و مثلا براي
read more
: يكي از مقالات از آدرس زير استفاده مي‌شود:
http://localhost/joomla15/we-are-volunt ... &Itemid=50

خب بديهي است كه در جوملا فايلي به نام
we-are-volunteers
وجود ندارد كه آپاچي بخواهد آن را بخواند و باز هم طبيعي است كه پيغام 403 بدهد. در اولين نگاه خيال كردم كه موضوع به خاطر تنظيمات
SEO
ي جوملاست. اما هر چه آنها را تغيير مي‌دهم هم باز اثري ندارد و انگار نه اتگار. حالا حيران مانده‌ام كه اي ول با اين نسخه جديد 1.5.1.
كسي هست اين تجربه من رو داشته باشه و بتونه يك راهنمايي بكنه؟ ممنون مي‌شم.

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1056
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: خطاي 403 آپاچي براي جوملاي 1.5؟

Post by joomlalearn » Thu Mar 27, 2008 1:35 pm

salam

in mored ro check kardam , moshkeli nadidam,

shoma check konid bebinid file .htaccess vojood dare ? agar hast rename konid va dobare try konid bebinid tasiri dare ?
in mozo ro ham rooye server va ham local chk kardam , va hich moshkeli moshahede nakardam

moredi ke moshakhas has moshkel az khode joomla nist ...

Ya Ali
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team

mahdishaswari
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sun Apr 13, 2008 4:46 pm

Re: خطاي 403 آپاچي براي جوملاي 1.5؟

Post by mahdishaswari » Mon Apr 14, 2008 7:17 am

مال من هم اینجوری میشه‌ چ كار كنیم


Locked

Return to “نصب”