نصب جمله بر روی ویندوز سرور بدون پی اچ پی ادم

موارد و مشکلات مربوط به نصب جوملا

Moderator: joomlalearn

Locked
User avatar
saeedfweb
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 77
Joined: Mon Apr 03, 2006 8:37 pm

نصب جمله بر روی ویندوز سرور بدون پی اچ پی ادم

Post by saeedfweb » Wed Apr 26, 2006 7:58 pm

سلا دوستان

یه سئوالی برام پیش اومده و سوادم هم به پیدا کردن جواب نمی رسه

ما یه سرور ویندوز داریم که روش چند تا سایت هست و سایتی که با  پی اچ پی  کار شده باشه روش نیست
ایا می شه جملا رو روش نصب کرد
چه جوری دیتا بیس بسازم
اصلا امکان داره یا نه
لطفا راهنمائی کنید چون یه علامت سئوال بزرگه برام
با تشکر

User avatar
negarkhane
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 146
Joined: Sat Aug 20, 2005 4:38 pm
Location: Iran
Contact:

Re: نصب جمله بر روی ویندوز سرور بدون پی اچ پی اد

Post by negarkhane » Fri Apr 28, 2006 9:22 pm

جوملا برای نصب به یه حداقل هایی احتیاج داره که باید بر روی سرور نصب باشه
اگر نصب نباشه باید حتما نصب بشه:
Php 4.3.x یا بالاتر
Mysql 3.4 یا بالاتر

whitescorpion
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Thu Jun 01, 2006 10:01 am

Re: نصب جمله بر روی ویندوز سرور بدون پی اچ پی اد

Post by whitescorpion » Sat Jun 03, 2006 8:38 am

سلام
2 سوال
جوملا بهتره یا اممبو؟
===
و اینکه اگر روی ویندوز نصب بشن برای مسایل و مشکلاتی که بوجود ماد برای حلش ویندوز بهتره یا لینوکس

User avatar
joomlalearn
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1056
Joined: Wed Aug 24, 2005 6:06 pm
Location: UAE
Contact:

Re: نصب جمله بر روی ویندوز سرور بدون پی اچ پی اد

Post by joomlalearn » Sun Jun 18, 2006 6:41 am

salam

javabe soale shoma barha va barha dar anjoman haye mokhtalef dade shode ,

ama dar morede javabe soale dovometoon ghatan Linux behtare

Ya Ali
Firouzmandan
M.Firoozmandan • http://www.joomlafarsi.comhttp://www.mambolearn.com · GMT +4
---------------------------------
Member of the Persian Joomla Translation Team


Locked

Return to “نصب”