Page 1 of 1

مشکل با جستجوی docman

Posted: Sat Jan 21, 2012 9:09 am
by hamdollahi
سلام
من از کامپوننت docman استفاده میکنم.
در قسمت جستجو وقتی کلمه فارسی میزنم هیچی پیدا نمیکنه!!!
از نسخه 1.4.0.stable استفاده میکنم
کسی نظری در این مورد داره ... ؟؟

با تشکر

Re: مشکل با جستجوی docman

Posted: Mon Jan 30, 2012 8:06 am
by joomlalearn
salam

akharin noskhe docman 1.6.3 ast ke mitavanid az an estefade konid
( albate component tejarist )

http://www.joomlatools.eu/products/docman

ya ali

Re: مشکل با جستجوی docman

Posted: Sat Oct 05, 2013 9:29 am
by behzadjoomla2
برای خرید همچین کامپوننتی ما نمیتوانیم از سایت های خارجی استفاده کنیم خب چطوری خرید کنیم ایا منبعی دارید فارسی بشه خرید کرد؟؟؟

Re: مشکل با جستجوی docman

Posted: Sun Oct 06, 2013 8:29 pm
by joomlalearn

سلام
برای خرید کامپوننت و یا افزونه های جوملا و یا سایر اسکریپت و لایسنس ها از طریق سایت زیر می توانید اقدام کنید
خرید ارزی

یا علی


Re: مشکل با جستجوی docman

Posted: Tue Oct 08, 2013 7:09 am
by behzadjoomla2
تمام خرید های ارزی را میتونه؟؟؟
مثلا از سایت های امریکای میشه خرید کنه؟؟؟

Re: مشکل با جستجوی docman

Posted: Tue Oct 08, 2013 8:45 pm
by joomlalearn
bale, mahdodiati nadarand