Page 1 of 1

Agora forum översatt

Posted: Wed Apr 07, 2010 7:55 am
by Webbmary
Då det inte går att skicka filer via http://www.svenskjoomla.se/index.php?op ... &Itemid=45 laddar jag upp min översättning här. Är väl kanske lite svengelska här och var. ;-)

Re: Agora forum översatt

Posted: Sun Apr 18, 2010 7:03 pm
by sgagner
Hej!

Jättebra att du har gjort jobbet.
Jag har gjort en snabb genomläsning och upptäckte en hel del poster som inte är översatta, är felstavade eller har svengelsk anknytning (tex Titel när man menar Rubrik).
Det finns säkert många som kan rätta felen om du inte orkar göra det själv. Du har i alla fall gjort ett bra jobb så här långt.
Kunde du inte ladda upp den på svenskjoomla.se menar du??? Det borde inte vara något problem att göra det. Jag skall se om jag kan fixa så att det går att installera språket via Joomlas installerare också eller om någon annan hinner före.
Meddela gärna här om någon gör justeringarna och/eller installationspaketeringen.

Re: Agora forum översatt

Posted: Sun Apr 25, 2010 12:35 pm
by shultman
Webbmary wrote:Då det inte går att skicka filer via http://www.svenskjoomla.se/index.php?op ... &Itemid=45 laddar jag upp min översättning här. Är väl kanske lite svengelska här och var. ;-)
Det går alldeles utmärkt att ladda upp filer till svenskjoomla.se, det är bara att registrera sig först. ;)

Jag har gjort ett installationspaket till denna, men nu undrar jag för vilken version av Agora översättningen är gjord???
Tips: det kan vara bra att skriva det i ini-filens header.

Mvh
Sune