Installere på test og drift...

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
edorf67
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 19
Joined: Wed Apr 18, 2012 10:41 pm

Installere på test og drift...

Post by edorf67 » Wed Apr 18, 2012 10:55 pm

Hei!

Kanskje du kan gi meg et tips om følgende:
Ønsker å innstalere Joomla på et webhotell hos Domeneshop, samt på min private pc (localhost).

Etter lansering ønsker jeg å foreta utvikling på min maskin, dvs teste utvidelser, endre design, etc, før jeg legger dette over i drift. Jeg ser for meg at jeg da kun trenger å kopiere enkelte filer fra localhost til server i drift, og så kjører systemet i drift som ønsket (altså UTEN at jeg trenger å innstallere tilleggene på driftsmaskinen og deretter gjøre tilpassninger).

Så da blir spørsmålet: Er dette mulig og hva bør jeg påse (like db-navn, etc)?

På forhånd tusen takk for svar! :)

User avatar
EivindJ
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 411
Joined: Mon Nov 17, 2008 12:16 pm
Location: Drammen
Contact:

Re: Installere på test og drift...

Post by EivindJ » Thu Apr 19, 2012 2:39 pm

Hei,

Når du installerer en Joomla!-komponent, blir det også lagt inn diverse info i databasen. Det vil derfor ikke være tilstrekkelig å installere en komponent lokalt og deretter dra filene over til Domeneshop.
Trond Eivind Johnsen

[ lei en Joomla!-ekspert på www.exentra.no ]

edorf67
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 19
Joined: Wed Apr 18, 2012 10:41 pm

Re: Installere på test og drift...

Post by edorf67 » Thu Apr 19, 2012 5:47 pm

He..he...ja, pokker! Det tenkte jeg ikke på! Men hvilken vakker tanke jeg hadde, om det faktisk hadde gått! :laugh:

Tusen takk for svaret! Da innstallerer jeg 2 adskilte systemer i drift og lokalt :)


Locked

Return to “Diverse (off topic)”