Page 1 of 1

Važno obaveštenje - licence/templejti/komponente/moduli...

Posted: Tue Nov 17, 2009 9:07 am
by TheHacker
I ako je mnogo puta pisano o ovim stvarima, i takodje već definisano pravilima foruma dosta korisnika i dalje trazi pomoc za templejte/komponente/module... koji su nabavljeni nelegalnim putem.

citat iz teme PRAVILA FORUMA
*Ne vodite diskusije o nelegalnim stvarima. Naš server se nalazi u SAD i sam im tim je pod SAD juridistikcijom. Molimo vas da nas ne izlažete nepotrebnoj pravnoj odgovornosti.
Ovim putem zelim da vam jos jednom skrenem paznju na gore pomenuto pravilo i da napomenem da ce svi korisnici koji budu kacili/trazili pomoc za nelegalne stvari biti prijavljeni i teme ce biti zakljucane.
Hvala na razumevanju.

Re: Važno obaveštenje - licence/templejti/komponente/moduli...

Posted: Sun Dec 27, 2009 6:58 pm
by cicans
I jos jednu stvar da dodam, ako koristite legalno nabavljenu ekstenziju, odnosno platili ste je i dobili licencu:
Svaki od proizvodjaca ekstenzija ima neki od vidova podrske korisnicima da li putem foruma ili na neki drugi nacin, to zavisi od njih.
PLACANJE = POMOC + PODRSKA!
Ukoliko se odlucite da platite i koristite takav software, podrsku treba da trazite i sto je jos vaznije, dobijete tamo gde su i vasi novci.

Ukoliko ne zelite da placate:
Joomla nije komercijalni software, takodje mnoge ekstenzije su besplatne, a ovaj forum radi na dobrovoljnoj, volonterskoj bazi.
Za sve sto je vezano za Joomlu, a pri tome je besplatno i pod GNU/GPL licencom, u najvecem broju slucajeva ovde cete dobiti odgovor i moguce resenje.

Re: Važno obaveštenje - licence/templejti/komponente/moduli...

Posted: Mon Feb 01, 2010 8:20 am
by Leftfield
Da dodam još jednu stvar:

Jadan izgovor "neznam engleski pa ne mogu da pitam na njihovom sajtu" se neće tolerisati na ovom forumu. Ako se bavite ovim poslom onda se potrudite da naučite nešto. U krajnjem slučaju imate rodjaka, prijatelja, komšiju ili zaposlite profesionalca koji će da postavi pitanje umjesto vas.