Installation / geninstallation af tilknyttet domæne Topic is solved

Ofte stillede spørgsmål og svar. Vejledninger og dokumentation.

Moderator: b-ronnow

Post Reply
eyvindc
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Nov 01, 2018 6:19 pm

Installation / geninstallation af tilknyttet domæne

Post by eyvindc » Thu Nov 01, 2018 6:47 pm

Hej
Jeg er "ny" bruger som har været her før engang.
Mit spørgsmål går på den færdige sidebredde.
Jeg har tidligere arbejdet lidt med Dreamweaver mx2004 hvor jeg kunne fylde siden helt ud.
Denne nye side jeg vil lave, skal have kommunikation med brugeren og det skulle være nemt med CMS.
Nu har jeg afprøvet Wordpress hvor sidebredden bliver noget reduceret. :-\
Jeg har kigget nogle hæfter igennem om både Wordpress og Joomla og haft begge på hotellet unoeuro, hvor også min gamle side kører med alm html i et andet hotelværelse.

Spørgsmålet: Kan en Joomla side fylde hele bredden

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24864
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Installation / geninstallation af tilknyttet domæne

Post by Per Yngve Berg » Thu Nov 01, 2018 6:56 pm

Det er skabelonen der bestemmer det.

Protostar kan konfigureres til både fast og dynamisk bredde.

eyvindc
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Nov 01, 2018 6:19 pm

Re: Installation / geninstallation af tilknyttet domæne

Post by eyvindc » Thu Nov 01, 2018 7:02 pm

Hej ............................sorry - det var ikke min intention.
Jeg er "ny" bruger som har været her før engang.
Mit spørgsmål går på den færdige sidebredde.
Jeg har tidligere arbejdet lidt med html hvor jeg kunne fylde siden helt ud.
Denne nye side jeg vil lave, skal have kommunikation med brugeren og det skulle være nemt med CMS.
Jeg har kigget nogle hæfter igennem om Joomla og haft den installeret på et hotel, hvor også min gamle side kører med alm html i et andet hotelværelse.

Spørgsmålet: Kan en Joomla side fylde hele bredden

eyvindc
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Nov 01, 2018 6:19 pm

Re: Installation / geninstallation af tilknyttet domæne

Post by eyvindc » Thu Nov 01, 2018 8:59 pm

Tak det vil jeg prøve at kigge på. :-)


Post Reply

Return to “FAQ - Dokumentation og vejledninger”