Page 1 of 1

Installation / geninstallation af tilknyttet domæne

Posted: Thu Nov 01, 2018 6:47 pm
by eyvindc
Hej
Jeg er "ny" bruger som har været her før engang.
Mit spørgsmål går på den færdige sidebredde.
Jeg har tidligere arbejdet lidt med Dreamweaver mx2004 hvor jeg kunne fylde siden helt ud.
Denne nye side jeg vil lave, skal have kommunikation med brugeren og det skulle være nemt med CMS.
Nu har jeg afprøvet Wordpress hvor sidebredden bliver noget reduceret. :-\
Jeg har kigget nogle hæfter igennem om både Wordpress og Joomla og haft begge på hotellet unoeuro, hvor også min gamle side kører med alm html i et andet hotelværelse.

Spørgsmålet: Kan en Joomla side fylde hele bredden

Re: Installation / geninstallation af tilknyttet domæne

Posted: Thu Nov 01, 2018 6:56 pm
by Per Yngve Berg
Det er skabelonen der bestemmer det.

Protostar kan konfigureres til både fast og dynamisk bredde.

Re: Installation / geninstallation af tilknyttet domæne

Posted: Thu Nov 01, 2018 7:02 pm
by eyvindc
Hej ............................sorry - det var ikke min intention.
Jeg er "ny" bruger som har været her før engang.
Mit spørgsmål går på den færdige sidebredde.
Jeg har tidligere arbejdet lidt med html hvor jeg kunne fylde siden helt ud.
Denne nye side jeg vil lave, skal have kommunikation med brugeren og det skulle være nemt med CMS.
Jeg har kigget nogle hæfter igennem om Joomla og haft den installeret på et hotel, hvor også min gamle side kører med alm html i et andet hotelværelse.

Spørgsmålet: Kan en Joomla side fylde hele bredden

Re: Installation / geninstallation af tilknyttet domæne

Posted: Thu Nov 01, 2018 8:59 pm
by eyvindc
Tak det vil jeg prøve at kigge på. :-)