[youtube] video galleri modul med slimbox søger udvikler

Har du brug for kommerciel hjælp til at løse en opgave, så er det her du skal skrive.

Moderator: b-ronnow

Locked
b4de4nd
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Tue Jan 26, 2010 3:57 pm

[youtube] video galleri modul med slimbox søger udvikler

Post by b4de4nd » Thu Jan 27, 2011 8:45 am

Der søges en udvikler til afvikling af en opgave bestående af programmering af joomla 1.5 native modul der kan fremvise [youtube] klip i galleri funktioner lignende f.eks joomgallery´s gitter visning.

Lige nu bliver der brugt et modul fra designcompas.corp som hedder [youtube] gallery

-= FRONT END =-

På front enden skal der kunne laves en gitter visning med 2 rækker og 6 kolonner (evt. ændres fra backend) Der skal kunne stå titler nedenfor klippet (hentet fra [youtube] videoklip navnet) samt gitteret skal kunne styres om det skal være centreret venstre eller højreorienteret.

Der skal kunne være mulighed for at vælge om der skal vises navigation i toppen eller bunden af gitteret med videoer således der kan scrolles imellem multisider med mange videoer i det pågældende galleri.

Fra gittervisning til afspilning skal der enten benyttes [youtube] egen lightbox eller joomla´s integrerede slimbox (gerne mulighed for at slå den ene eller anden til i backend) Så når brugeren klikker på et video thumb skal videoklippet åbne i et slimbox popup vindue.

-= BACK END =-

I admin panelet skal der kunne tilgåes gallerier igennem komponent siden. Der skal være mulighed for at kunne oprette gallerier som kan kaldes gennem menu moduler direkte ind i hvert galleri, eller til en kategori ( igen henfør til [youtube]´s funktioner ) Der skal være mulighed for at styre thumbnail size samt video størrelse i popup vinduet. mulighed for at slå related videos til og fra, samt reklame til og fra.

i bund og grund skal modulet kunne det samme som [youtube], men med mulighed for at udvide gittervisningen til mere end 5 videoklip pr. række til f.eks 10 med mindre thumbs (mere er ikke nødvendigt) samt muligheden for at videoklippet vises i en lightbox istedet for at afspiller ovenover/nedenunder gittervisningen.

Estimeret tidsforbrug og pris på opgaven må gerne sendes til

Kenneth Dalby
Krusefilm.com

Kenneth@krusefilm.com
og evt. tlf. 51248556

 
 
Locked

Return to “Kommerciel (betalt) hjælp ønskes”