Freelance programmør søges

Har du brug for kommerciel hjælp til at løse en opgave, så er det her du skal skrive.

Moderator: b-ronnow

Locked
mette8670
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sat Jan 18, 2014 6:06 pm

Freelance programmør søges

Post by mette8670 » Sat Jan 18, 2014 6:23 pm

Hej
Vi søger en freelance joomla programmør til at hjælpe os med at drive og vedligeholde vores datinghjemmeside.
Den er ikke så stor endnu, men vi håber selvfølgelig, med din hjælp, på at den indhenter dating.dk :)
Personen vi søger, er en person, som er dygtig til at programmere i joomla og har arbejdet med hjemmesider før. Det skal være en person der er til at stole på og som er god til samarbejde. Vi skal have hjælp til alt vedligeholdelse med hjemmesiden, da vi ikke aner en pind om det selv :)
Det er vigtigt personen er fleksibel og kan kontaktes på alle tidspunkter, når der er behov for det og at personen overholder sine aftaler altid.
Den skal vedligeholdes, opdateres og rettes når der er fejl/mangler eller nye ting der skal på.
Det ville være en stor fordel, hvis personen også har god erfaring med markedsføring. Hvis dette er tilfældet ville personen også skulle have ansvaret for vores reklamering på google, facebook, linked in osv.
Selve hjemmesiden er sat op og kun en my fra at være klar til at gå rigtig igang. Vi har allerede et par håndfulde medlemmer på den.
Grunden til, at vi søger en ny til at varetage opgaven, er at vi ikke kan sammen med det nuværende firma og skal derfor have en anden til det for os. Alt det krævende arbejde er lavet og det er kun småting der skal laves før den er 100% færdig.

Ved interesse kan jeg kontaktes på mette.rigetravn@gmail.com. Her kan man få navnet på hjemmesiden, så man kan tage stilling til om det evt. kunne have interesse.

Vi har 3 måneder til at finde den rigtige, inden vores aftale med det nuværende firma udløber, men det ville være rigtig fedt, hvis vi kunne finde den rigtige til at overtage opgaven hurtigt.

 
 
Locked

Return to “Kommerciel (betalt) hjælp ønskes”