Page 1 of 1

BANERE

Posted: Mon Nov 27, 2006 7:24 pm
by JUANN
Folosesc un template free si nu-mi mai apar bannerele in partea de sus desi sunt activate din meniul de administrare. Ce trebuie sa fac ca sa-mi apara?

Re: BANERE

Posted: Wed Dec 06, 2006 12:38 am
by xcronix
Ai definit sus vre-un modul gen top / banner ? Nu este suficient sa fie activat modulul banner, trebuie ca acesta sa fie pozitionat intr-un modul incarcat in pagina.

In partea de backend acceseaza din meniul de sus SITE/preview/in line with positions si vezi daca ai vre-o zona definita (uita-te in poza atasata)

Daca ai, intra la modules-site modules, cauta modulul Banners, si la Position: pui modulul in care vrei sa-ti incarce bannerele.

Pe langa aceasta, va trebui sa publici fiecare banner si sa-l atribui unui client ....

Pentru mai multe informatii, te sfatuiesc sa consulti si tutorialele de mai jos
http://www.joomlatutorials.com/joomla_tutorials/

Bafta ...

Re: BANERE

Posted: Fri Jan 26, 2007 10:00 pm
by BGY
Eu nu am , cum sa fac sa il introduc ? Help me please !  :-[  http://muzica-gratis.net