Page 1 of 1

Se incarca greu!

Posted: Mon Jan 10, 2011 3:43 pm
by xdeniel
AM creat un site,nu tot inca mai este de lucru, dar am observat ca se misca tare greu de la un timp.Care pot fi cauzele?

acesta este: http://atycon.ro/index.php

Re: Se incarca greu!

Posted: Thu Jan 13, 2011 11:01 am
by y7ro
Poate fi din cauza hostului. Unde este gazduit site-ul ?

Re: Se incarca greu!

Posted: Thu Jan 13, 2011 12:21 pm
by xdeniel
romarg

Re: Se incarca greu!

Posted: Tue Jan 18, 2011 3:02 pm
by Raton
Din cate vad eu, principala problema pt care websitu tau se incarca greu este ca bg_image.jpg are 406kb. Este o dimensiune inacceptabil de mare! Gandeste-te la cei cu conexiuni mai slabe.. chiar daca sunt din ce in ce mai putini..SUNT. Afara de faptul ca si pe o conexiune buna se simte descarcarea unui fisier de 406kb. Norocul tau e ca browserele moderne au cache.. deci, in mod normal la a doua incarcare ar trebui ca siteul tau sa inceapa aproape instant... dar oricum e ft. prost pt SEO sa ai imagini atat de mari.
Uite, spre exemplu, doua websituri pe care le administrez care au conturi shared in USA sau UE si se incarca destul de repede:
http://retete-dietetice.net
http://jurisprudentacedo.com

Re: Se incarca greu!

Posted: Tue Jan 18, 2011 3:49 pm
by xdeniel
da am inteles.dar faza este ca si cand aveam bg_image alb tot asa mergea,vad ca incepe sa isi mai dea drumu.probabil am prea multe "porcarii" nu imi dau seama,dar am sa ii dau eu de capat!

mersi!

Re: Se incarca greu!

Posted: Wed Jan 19, 2011 7:02 am
by mariusbabtan
Eu am avut si background de 1 mega fara probleme prea mari, incearca sa te folosesti de cache sa vezi daca merge mai repede, intra in modul debug si vezi cat dureaza fiecare operatie din baza de date poate observi ceva suspect.

Re: Se incarca greu!

Posted: Wed Jan 19, 2011 12:42 pm
by xdeniel
@marius
dar unde vad timpu de incarcare,ca nu imi dau seama!

Re: Se incarca greu!

Posted: Wed Jan 19, 2011 5:37 pm
by mariusbabtan

Re: Se incarca greu!

Posted: Thu Feb 17, 2011 9:15 am
by Raton
O problema este si meniul ft incarcat. Ma refer mai ales la "Piese".. incearca un alt fel de structurare sa ai mai putine elemente in meniu. Nu e potrivit meniul ala dropdown pentru atatea elemente (arata si aiurea).

Re: Se incarca greu!

Posted: Sun Mar 13, 2011 1:53 pm
by xdeniel
Raton wrote:O problema este si meniul ft incarcat. Ma refer mai ales la "Piese".. incearca un alt fel de structurare sa ai mai putine elemente in meniu. Nu e potrivit meniul ala dropdown pentru atatea elemente (arata si aiurea).
Eu vreau sa raman la dropdown,deoarece doresc sa fac sa se ajunga cat mai usor la produse,cat mai putini pasi,daca ma intelegi ce zic.Am sa incerc sa mai comprim meniu sa vad daca este vreo diferenta.Mersi deocamdata!

Re: Se incarca greu!

Posted: Mon Nov 03, 2014 9:52 pm
by ave0kol0
y7ro wrote:Poate fi din cauza hostului. Unde este gazduit site-ul ?
Ar putea fi din cauza hostului, insa daca ar si merge.Deschid pagina si nu apare nimic.

Re: Se incarca greu!

Posted: Sat Feb 21, 2015 9:17 am
by costea17k
Google pune la dispozitia developerilor cel mai bun tool https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ . Acesta ajuta si la cresterea PR-ului.

Re: Se incarca greu!

Posted: Fri Mar 06, 2015 8:35 am
by eurosilver
Poti folosi CloudFlare daca vrei sa iti cresti viteza si e gratuit, chiar daca hostul merge greu datorita CDN si cache, mai multe gasesti la ei pe website.