Page 1 of 1

Intrebare legata de optimizarea SEO

Posted: Mon Jun 25, 2012 12:50 pm
by robk
Salut,

Sunt relativ la inceput cu platforma Joomla si as avea o intrebare cu privire la optimizarea SEO.
Dau exemplu urmatorul site cu urmatorul link: http://3xnet.ro/produse/e/8-supravegher ... -ica-hm316

Daca ma pun sa caut acea camera pe Google, nu imi apare in rezultate, chiar si daca fac o cautare de genul: ica-hm316 3xnet
Facusem chiar si sitemap pe care l-am introdus in google webmaster acum ceva timp, insa imi apareau indexate 7 linkuri din 12 cate cica avea acel sitemap.

Daca imi puteti oferi cateva sfaturi cu privire la partea de optimizare pe platforma Joomla, ar fi minunat.

Mersi

Re: Intrebare legata de optimizarea SEO

Posted: Mon Aug 06, 2012 11:52 am
by bogdan69
Incearca sa obtii cateva backlinkuri catre prima pagina, va ajuta mult si la indexare. Verifica daca nu cumva exista meta-taguri noindex,nofollow in header in pagini si daca nu interzici indexarea in robots.txt.

Re: Intrebare legata de optimizarea SEO

Posted: Sun Aug 12, 2012 2:51 pm
by marty69
Din ce vad eu siteul sta bine acum, probabil cand a avut probleme cand era nou-lansat deci discutia nu mai este relevanta.

Re: Intrebare legata de optimizarea SEO

Posted: Tue Aug 14, 2012 5:22 am
by stormzor88
Din ce stiu eu nu este adevarat ce spui, sunt site-uri care au si 5 poziti fruntase pe prima pagina, poate nu era asa pana sa nu schimbe algorirmul.
Daca nu ai rezolvat problema ti-am trimis un PM poate iti e de ajutor
pensiunearad wrote:Bun, daca ai incercat ce a zis bogdan 69 si nu ti-ai rezolvat problema din cate stiu eu exista o limita de rezultate pentru fiecare site ... iar al tau este de mai multe ori in prima pagina pentru acel cuvant cheie ...

Re: Intrebare legata de optimizarea SEO

Posted: Thu Oct 18, 2012 2:57 pm
by lucianustelica
In general nu stiu daca e prea indicat sa obtii backlink-uri pe homepage. Din cate stiu backlinkurile pe pagini interne sunt mult mai bune de cand cu Google Penguin. Este adevarat ca odata ce vei crea niste backlinkuri bune iti vei imbunatati pozitia in SERP. Stiu cazuri in care sit-uri micute ca si al tau au reusit sa stranga niste backlinkuri pe homepage si odata cu Google Penguin update au fost penalizate. Incearca sa inveti din asta ca data viitoare sa fii mai pregatit. Sper ca ti-am fost de ajutor.
:D

Re: Intrebare legata de optimizarea SEO

Posted: Fri Jan 11, 2013 10:04 am
by luyg1
Buna ziua, am si eu un site SEO

Code: Select all

http://www.expert-seo.ro
si as vrea sal trec pe platforma joomla. As vrea sa imi dati si mie cateva pareri va rog frumos.

Re: Intrebare legata de optimizarea SEO

Posted: Mon Jan 28, 2013 10:48 am
by ulisecatalogweb
pai, instaleaza platforma Joomla si baga continut puternic, daca e vorba de un expert, foarte probabil are multe de spus! :-)

Re: Intrebare legata de optimizarea SEO

Posted: Sun Feb 17, 2013 11:18 pm
by enrique00a
se pare ca SEO asa cum era cunoscut pana anul trecut s-a cam modificat si se schimba radical, sa nu zic integral sau pi-er-patrat.
din cate am observat, sunt cateva lucruri ce pot fi imbunatatite dpdv SEO la platforma Joomla (URL-uri SEF, meta, etc.) - chiar voiam sa stiu daca din acest unghi exista neajunsuri la Joomla (cel putin la versiunile clasice).
cine stie cum o sa evolueze in urmatoarea perioada, un lucru e sigur: n-ar trebui sa-ti faci griji daca ai content original si updatat, precum si o politica poztiva de linking.