Page 1 of 1

Download traducere Joomla 3.1 in limba romana

Posted: Sat Apr 27, 2013 10:11 am
by FakeMoth
Am pregatit deja traducerea pentru Joomla 3.1. S-au adaugat noile fisiere si am actualizat toate resursele de pe Transifex https://www.transifex.com/projects/p/jo ... anslation/, am facut multe corecturi si adaptari, dar poate cele mai importante contributii sunt traducerile din zona de administrare pentru contacte, meniuri si configurarea globala. Ca de obicei o puteti descarca de pe web site-ul Quanta http://www.quanta-group.ro.

Re: Download traducere Joomla 3.1 in limba romana

Posted: Thu May 02, 2013 4:52 pm
by bodolik
Iti multumim pentru efort FakeMoth. In cel mai scurt timp voi incerca traducerea adjustata de tine.

Re: Download traducere Joomla 3.1 in limba romana

Posted: Wed May 08, 2013 6:10 am
by FakeMoth
UPDATE: pachetul a fost modificat si urcat din nou in perioada sarbatorilor - eroare la management datorita unor tag-uri lipsa.

Re: Download traducere Joomla 3.1 in limba romana

Posted: Wed May 08, 2013 6:15 am
by FakeMoth
bodolik wrote:Iti multumim pentru efort FakeMoth. In cel mai scurt timp voi incerca traducerea adjustata de tine.
Multumim, dar nu este doar modificat, este refacuta complet; sa ii zicem... macar din dorinta ca un CMS sa nu mi se adreseze la per-tu, adica sa fie politicos cu utilizatorul cum sunt eu :) Unele formulari fata de 2.5 sunt poate mai fericite altele nu, dar lucram in continuare la ea.

Re: Download traducere Joomla 3.1 in limba romana

Posted: Tue Jun 25, 2013 1:01 pm
by FakeMoth
Puteti de acum descarca o noua versiune a traducerii Joomla! 3.1.1 in limba romana. Intervalul mai mare pana la acest release este dat de faptul ca speram sa apara putin mai repede Joomla! 3.1.2 si sa vi-l oferim deodata si cu modificarile de rigoare; se pare insa ca va mai dura, asa ca va dorim sa va bucurati de acest nou language pack, acum ajuns la cca 90% din volumul total de string-uri.

Download Joomla! romanian language pack v3.1.1.2 > http://www.quanta-group.ro/