Viktigt - läs dessa regler först!

Här kan du efterfråga kommersiell hjälp. OBS! Läs reglerna innan du postar.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
User avatar
LorenzoG
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3010
Joined: Fri Aug 19, 2005 8:46 am
Location: Stockholm, Sweden

Viktigt - läs dessa regler först!

Post by LorenzoG » Sun Aug 13, 2006 6:13 pm

Detta forum kan användas då man behöver professionell hjälp med kommersiella lösningar eller efterfråga betald hjälp i samband med Joomla! avseende exvis problem, design, kodning eller support. Uppdragsgivare och uppdragstagare måste självklart följa svensk skattelagstiftning, vi uppmuntrar ej till svartjobb.
  • Du skall, i den mån det är möjligt, utannonsera tjänsten med en full beskrivning av jobbet - precis som vilken platsannons som helst, ANVÄND MALLEN i den andra klistrade tråden så blir inläggen lättlästa och jämförbara. Det skall även, i den mån det är möjligt, framgå vilken omfattning och ev ersättning som gäller, och därigenom ta hänsyn till att folk vill veta om jobbet är värt 100kr eller 10 000kr. Om du bara kan ge 100kr så skriver du det för att undvika onödiga inlägg & svar.
  • Det skall framgå vem som utannonserar tjänsten, privatperson eller företag, inte bara "namn@dindomän.se".
  • Du skall lägga till [KLAR] i ämnet när uppgiften är klar för att undvika svar på gamla förfrågningar. Ingen information får förekomma om vem som fick uppgiften etc.
  • Detta är INTE ett forum där man kan göra reklam för egna produkter, kompetenser eller service. Ni får inte länka till egen webbsida, beskriva era kompetenser eller era kontaktinformationer.
  • De generella forumreglerna gäller självklart även i detta forum.
  • Om någon önskar ge kommersiell hjälp etc. SKALL man antingen använda sig av kontaktinformation som den som begär hjälp har skrivit i sitt inlägg eller skicka ett PM, via detta forum. Alla svar på tråden raderas! Undantag se nedan.
  • INGA svar tillåts på trådarna utom för den som skapat tråden och då endast i avsikt att ge förtydliganden till uppgiften.
Moderatorerna låser tråden senast en månad efter det att inlägget införts för att undvika gamla öppna förfrågningar.

Med vänliga hälsningar

Moderatorerna

 
 
Locked

Return to “Kommersiell hjälp önskas”