switching between languages

General questions regarding the use of languages and encoding issues in Joomla! 1.0.x. Multi-lingual site solutions can be discussed in the child board. Translation discussions are now separate and can be found in the Working Groups Area.

Moderators: General Support Moderators, General Support Moderators

Locked
cillja
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Tue Mar 04, 2008 9:41 am

switching between languages

Post by cillja » Mon May 05, 2008 9:31 am

I need to put a facility or button on the frontpage of my site giving the visitor a possibility for changing the total content of the site into another language.
I have tried Joom!Fish but this possibility only works for a logged in user via frontend. It has to work for all visitors to the site.
I have tried to look for the facility in the extensions but not found anything.

Can anyone help?

User avatar
ot2sen
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 10385
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:58 am
Location: Hillerød - Denmark
Contact:

Re: switching between languages

Post by ot2sen » Tue May 20, 2008 6:43 pm

Hi cillja,

Joom!Fish will work just fine for all visitors. Just make sure the joom!fish language select module is published and available to all.
Ole Bang Ottosen
Dansk frivillig Joomla! support websted - joomla.dk
OpenTranslators Core Team opentranslators.org


Locked

Return to “Language - 1.0.x”