Page 1 of 1

Help with installing Joomla!

Posted: Tue Jun 20, 2006 5:55 am
by noha
Salamo 3alykom,
I've unzipped and uploaded the installation files for joomla, opened the browser on mysite/installation, passed the pre-installation check and licence and then on step 1 I always get the error dialog: "the username and password provided are wrong", my question is:
1- isn't step 1 used to create the database (and defining a new username and password) or do I have to create the database manually and then at step 1 I provide the username and password already created?
2- if it is used to create the database why do I get that error message if I'm still creating the database?

jazakom Allah khayran,
Noha

Re: Help with installing Joomla!

Posted: Tue Jun 20, 2006 10:17 am
by dr_drsh
وعليكم السلام

أرجو منك أولا الكتابة باللغة العربية ان أمكن ,بالنسبة للـ يوزر نيم هو أساسا ده اليوزر نيم اللي جملة هيستعمله للتعامل مع قاعدة البيانات ,يعني المطلوب هنا هو اليوزر نيم و الباسورد الخاصين بقاعدة البيانات
mySQL

Re: Help with installing Joomla!

Posted: Tue Jun 20, 2006 1:11 pm
by drtooty
جمله لا يقوم بعمل قاعده بيانت اوتوماتيك


لكن يجب عليك عمل قاعده بيانات من لوحه التحكم و بعدين تخبري النظام بها عند التنصيب لأول مره


أي اسم مستخدم و أي يوسار نيم اخبرتي النظام به

هل بتاع الاف تي بيه

أو بتاع لوحه التحكم


النظام يحتاج الي يوسار قاعده البيانت و كلمه المرور بتاعت قاعده البيانات


و بعدين في الاخر بيكون اسم المستخدم الافتراضي هو
admin

و الباسور هو من قمتي بتحيده

Re: Help with installing Joomla!

Posted: Tue Jun 20, 2006 4:21 pm
by dr_drsh
ٍكلامك صحيح تماما و لكن لي تصحيح
drtooty wrote:
جمله لا يقوم بعمل قاعده بيانات اوتوماتيك
جملة فعلا يمكنه عمل قاعدة البيانات أتوماتيكيا اذا مستخدم الـ
mysql server
ليه الصلاحيات الكافية

Re: Help with installing Joomla!

Posted: Wed Jun 21, 2006 11:06 am
by drtooty
dr_drsh wrote: ٍكلامك صحيح تماما و لكن لي تصحيح
drtooty wrote:
جمله لا يقوم بعمل قاعده بيانات اوتوماتيك
جملة فعلا يمكنه عمل قاعدة البيانات أتوماتيكيا اذا مستخدم الـ
mysql server
ليه الصلاحيات الكافية
طيب هل هذا يحتاج ال ان يكون SUXEC مدعم من السرفر

Re: Help with installing Joomla!

Posted: Wed Jun 21, 2006 11:08 am
by drtooty
بالمناسبه انا اريد أن اخبركم عن اسهل طريقه لتنصيب جمله من غير عناء

لمستخدمي السي بانيل هناك ايقونه اسمها FANTASTICO

كل ما عليك ان تدخل هذه الايقونه و تضغط علي جملا و سوف يقوم السرفر بتنصيب جمله اوتوماتيك

ÑÏ: Help with installing Joomla!

Posted: Thu Jun 22, 2006 9:52 am
by alhilm01
ÇáÓáÇã
ááÊæÖíÍ ÃßËÑ áäåÇ

-ÅäÔÇÁ ÞÇÚÏÉ ÈíÇäÇÊ Úáí Mysql ÇáãÚÊÇÏ ÚÈÑ Phpmyadmin æ ÊÚííä ãÓÊÎÏã áå ÇáÕáÇÍíÇÊ ÇáßÇÝíÉ æ ãä åäÇ

Ýí ÊËÈíÊ ÌãáÉ ÊÞÏãíä
ÅÓã ÇáãÓÊÎÏã
æ ßáãÉ ÇáÓÑ
æ Ýí äåÇíÉ ÇáÊËÈíÊ ÊäÓÎíä Ãæ ÊÛíÑíä ßáãÉ ÓÑ ÇáãÏíÑ ÈßãÉ ÃÎÑì ãÃåæáÉ áß

ãÇ ÞÇáå ÇáÅÎæÉ ÃÚáÇå ÕÍ  :)

Re: Help with installing Joomla!

Posted: Thu Jun 22, 2006 3:44 pm
by noha
السلام عليكم
جزاكم الله خيرا لقد تمكنت الحمد لله من تنزيل جملة و المشكلة  أنه لم تكن لدى الصلاحيات الكافية لانشاء قاعدة بيانات لأن المساحة المخصصة لى هى عدة صفحات من موقع فاتصلت بالأدمينستراتور و قام بانشاء قاعدة بيانات

Re: Help with installing Joomla!

Posted: Thu Sep 28, 2006 11:23 pm
by sairi3
drtooty wrote: بالمناسبه انا اريد أن اخبركم عن اسهل طريقه لتنصيب جمله من غير عناء

لمستخدمي السي بانيل هناك ايقونه اسمها FANTASTICO

كل ما عليك ان تدخل هذه الايقونه و تضغط علي جملا و سوف يقوم السرفر بتنصيب جمله اوتوماتيك
هل من الممكن اخي الكريم توضح اكثر ؟ لاني عانيت فى تركيب جمله بسبب ان المستضيف لا يرضى ان يغلق السيف مود

Re: Help with installing Joomla!

Posted: Sun Oct 01, 2006 3:21 pm
by byn
سلامي
اين يمكن ان اجد سي بانل cpanel
تحياتي