my site off line

جميع المواضيع السابقة فى القسم العربى قبل تقسيمه

Moderators: sherif, General Support Moderators

Locked
mohamed
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Tue May 23, 2006 7:58 am

my site off line

Post by mohamed » Wed Jun 14, 2006 6:51 pm

السلام عليكم
my site off line
فجأة my site offline مش عارف لية

عايز اعرف administrion admin link
علشان احاول ادخل على site
لو فى حل تلنى لو سمحت اخبرونى بية
شكرا

User avatar
dr_drsh
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 585
Joined: Thu Sep 22, 2005 3:52 pm
Location: Egypt
Contact:

Re: my site off line

Post by dr_drsh » Wed Jun 14, 2006 6:58 pm

و عليكم السلام

بيكون في
error code
رقم كده تحت الرسالة اللي بتقول ان الموقع
offline
ايه هو الرقم ده؟
http://mostafa.mosmar.com/blog | My blog
http://mostafa.mosmar.com/jforms | JForms - WYSIWYG Forms Component for J! 1.5 (Beta)

mohamed
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Tue May 23, 2006 7:58 am

Re: my site off line

Post by mohamed » Sat Jun 17, 2006 1:38 pm

السلام عليكم
شكرا على ردك السريع
the error code 3
شكرا

User avatar
dr_drsh
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 585
Joined: Thu Sep 22, 2005 3:52 pm
Location: Egypt
Contact:

Re: my site off line

Post by dr_drsh » Sat Jun 17, 2006 6:50 pm

ِأظنها مشكلة في اسم قاعدة البيانات تأكد من قيمة
$mosConfig_db
اذا لم تعمل تأكد من قيم المتغيرات الآخرى الخاصة بقاعدة البيانات في ملف
configuration.php
http://mostafa.mosmar.com/blog | My blog
http://mostafa.mosmar.com/jforms | JForms - WYSIWYG Forms Component for J! 1.5 (Beta)

mohamed
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Tue May 23, 2006 7:58 am

Re: my site off line

Post by mohamed » Sat Jun 17, 2006 7:19 pm

السلام عليكم
ارجو المساعدة انا مش عارف الخطوات
ارجو ان ترسل لى خطوة خطوة
فين احصل على $mosConfig_db
and 
configuration.php
شكرا

User avatar
drtooty
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 338
Joined: Mon Feb 27, 2006 8:47 am
Location: Egypt
Contact:

Re: my site off line

Post by drtooty » Sun Jun 18, 2006 8:38 pm

هل انتا قمت بنقل الموقع من سيرفر لأخر؟؟؟

mohamed
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Tue May 23, 2006 7:58 am

Re: my site off line

Post by mohamed » Sun Jun 18, 2006 9:14 pm

السلام عليكم
انا منلبش الموقع على اى سيرفر بس انا لاغيت حاحة فى database
مش عارف ارجع تانى

mohamed
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Tue May 23, 2006 7:58 am

Re: my site off line

Post by mohamed » Wed Jul 05, 2006 7:51 am

السلام عليكم
مافيش حد عندة حل

User avatar
drtooty
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 338
Joined: Mon Feb 27, 2006 8:47 am
Location: Egypt
Contact:

Re: my site off line

Post by drtooty » Thu Jul 06, 2006 4:40 pm

طيب لو عندك بااك اب للموقع رجعه و ريح دماغك

User avatar
dr_drsh
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 585
Joined: Thu Sep 22, 2005 3:52 pm
Location: Egypt
Contact:

Re: my site off line

Post by dr_drsh » Thu Jul 06, 2006 5:03 pm

في أكتر من طريقة تعدل بيها الـ
configuration.php

أول حاجة ادخل على الموقع عن طريق الـ
FTP
في الـمجلد بتاع جملة هتلاقي ملف
configuration.php
نزلـله و افتحه بأي
editor
عندك و دور على السطر ده

Code: Select all

$mosConfig_db = 'xxxxx';
هتعدل السطر ده وتحط فيه اسم قاعدة البيانات بتاعة جملة و بعد كده ترفع الملف تاني لنفس المكان اللي جبته مننه.
http://mostafa.mosmar.com/blog | My blog
http://mostafa.mosmar.com/jforms | JForms - WYSIWYG Forms Component for J! 1.5 (Beta)

mohamed
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Tue May 23, 2006 7:58 am

Re: my site off line

Post by mohamed » Sun Jul 09, 2006 9:42 am

السلام عليكم
اسم صحيح بتاع ال database
انا حاولت اكثر من مرة
انا ممكن امسح من جديد ال site وعملة من اول تانى
وشكرا


Locked

Return to “الأرشيف”