Save and Cancel Buttons don't work after server transfer!

General questions relating to Joomla! There are other boards for more specific help on Joomla! features and extensions.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
mordechai
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 38
Joined: Tue Dec 25, 2007 8:58 pm

Save and Cancel Buttons don't work after server transfer!

Post by mordechai » Wed May 14, 2008 8:59 pm

Hi
I transferred my site to a new server,
(I did his by copying the files, installing joomla, and then importing the sql).
and when i open a category or section or content item, or even a module, and make changes, when i press save nothing happens, also cancel doesn't do anything.
Please Help!!!! :'(

UPDATE:
i uninstalled JCE editor mambot, and now everything works fine!

 
User avatar
pe7er
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 22715
Joined: Thu Aug 18, 2005 8:55 pm
Location: Nijmegen, Netherlands
Contact:

Re: Save and Cancel Buttons don't work after server transfer!

Post by pe7er » Wed May 14, 2008 9:24 pm

Good to see that you've solved it yourself & thanks for sharing your solution!

PS: Maybe the JCE Mambot might work okay if you uninstall and then reinstall it at the new server...
Kind Regards,
Peter Martin, Global Moderator
https://db8.nl - Joomla specialist, Nijmegen, Nederland
Co-developer of d2 Content https://data2site.com/joomla-extensions/d2-content

mordechai
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 38
Joined: Tue Dec 25, 2007 8:58 pm

Re: Save and Cancel Buttons don't work after server transfer!

Post by mordechai » Wed May 14, 2008 9:35 pm

I'm doing that right now, and every thing still works. Pain in the neck, but it worked!
Hope this helps someone one day... ;)

jawadahmed
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Sat May 16, 2009 9:36 am

Re: Save and Cancel Buttons don't work after server transfer!

Post by jawadahmed » Thu Jun 04, 2009 3:14 pm

How did you uninstalled the jce mambot? As the uninstall bitton is also functionless. Any one please help i have the same problem.

chriscroome
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Wed Sep 30, 2009 1:25 pm

Re: Save and Cancel Buttons don't work after server transfer!

Post by chriscroome » Wed Sep 30, 2009 7:14 pm

Yes, I also have this problem, moving the ./administrator/components/com_installer/mambot out of the way didn't help any...

Basically none of the javascript in the admin interface works...

chriscroome
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Wed Sep 30, 2009 1:25 pm

Re: Save and Cancel Buttons don't work after server transfer!

Post by chriscroome » Thu Oct 01, 2009 5:11 pm

Do'h

Apache was set up not to allow access to /includes/ -- after that was fixed everything is fine...

Julia5688
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Mon Oct 12, 2009 7:05 am

Re: Save and Cancel Buttons don't work after server transfer!

Post by Julia5688 » Mon Oct 12, 2009 7:23 am

Hi!

How did you do this?
I got the same problem but all solutions I found didn't work.

I moved my Joomla Page from local to another server by copying all the files to the server. The administrator view still works but without any functionality (add new articles, save modifications,...). If I use IE it shows "Done but with errors on page." at the bottom of the page. I also used Joomla Diagnostics which showed me that the index.html in /logs, /tmp and the Joomla root folder are missing. But they are there!

Can you help me???

I'm using Joomla 1.5.

Thanks!

 

Locked

Return to “General Questions - 1.0.x”